Berlusconi om Inzaghi: - Vi ser på hva vi skal gjøre

SNART FERDIG? Silvio Berlusconi går langt i å antyde at Filippo Inzaghi kan være ferdig som Milan-trener etter sesongen.

SNART FERDIG? Silvio Berlusconi går langt i å antyde at Filippo Inzaghi kan være ferdig som Milan-trener etter sesongen. Foto: Giuseppe Cacace (Afp / NTB scanpix)

Filippo Inzaghis dager i Milan ser ut til å være over om kort tid.

Milan-eier Silvio Berlusconi går langt i antyde at Filippo Inzaghi får sparken som klubbens trener etter en uhyre skuffende sesong.

- Inzaghi har et godt forhold til spillerstallen, men i mange sammenhenger har vi hatt ulikt syn på hvordan ting skal gjøres, sa Berlusconi da han deltok på et supportermøte mandag.

- Dette skal vi uttrykke (overfor Inzaghi) når tiden er inne. Vi ser på hva vi skal gjøre, tilføyde han.

Milan-eieren fortsatte med å indikere at han allerede ser på mulige erstattere for Inzaghi, men gikk langt i antyde at det blir vanskelig å hente tilbake klubbens tidligere suksesstrener Carlo Ancelotti.

Conte neste?
Ancelotti, som ledet Milan til mesterligatriumf både i 2003 og 2007, forventes å forlate Real Madrid etter at årets sesong er over. Det spanske hovedstadslaget ender uten trofeer denne sesongen.

Mye tyder imidlertid på at italieneren vil få mer lukrative tilbud enn gamleklubben i Milano.

Tidligere Juventus-trener Antonio Conte kan være et mer realistisk alternativ.

- La oss vente og se. Dette er ikke stedet å snakke om det, sa Berlusconi om den saken.

Inzaghi vil fortsette
Milliardæren, som jobber med å finne andre investorer som kan bidra til å løfte Milan til gamle høyder, hevder Inzaghi ikke har etterkommet ønsker om å gi klubbens unge spillere en sjanse.

- Vi har noen interessante unggutter i klubben, og jeg har uttrykt ønske om å se noen av dem på førstelaget. Den anmodningen ble avslått, sa Berlusconi.

Søndag tapte Milan 2-3 for lille Sassuolo i serie A. Dermed kan klubben glemme spill i Europa neste sesong.

Etter kampen ba Inzaghi om å få fortsette.

- Jeg håper jeg få bli, for jeg har fortsatt mye å tilføre klubben, sa han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.