*Nettavisen* Sport.

Bertelsen: - Skuffet over Viking

Venstrebacken Trond Erik Bertelsen må på klubbjakt. 30-åringen er skuffet over ikke å få ny kontrakt med Viking.

Venstrebacken Trond Erik Bertelsen må på klubbjakt. 30-åringen er skuffet over ikke å få ny kontrakt med Viking. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Venstrebacken får ikke fortsette.

10.10.14 11:37

Venstrebacken Trond Erik Bertelsen må på klubbjakt. 30-åringen er skuffet over ikke å få ny kontrakt med Viking.

– Jeg er skuffet over at de ikke ønsket å forlenge kontrakten, men slik er det når de skal kutte og kutte, da får jeg bare akseptere det. Jeg har hatt en vanskelig sesong. Den startet veldig bra, men utover i sesongen har jeg slitt med helseproblemer. Det var ikke slik jeg ønsket å avslutte karrieren min i Viking, sier Bertelsen til Stavanger Aftenblad.

Han står med 272 A-kamper for rogalandsklubben. Lura-gutten sier han ikke har noen planer om å legge opp.

– Nå skal jeg stå på det jeg kan resten av sesongen, og jeg håper å få én kamp eller to, slik at jeg kan vise at jeg fortsatt kan. I form er jeg en av de beste venstrebackene i Norge, og jeg er på ingen måte klar for å legge opp, sier Bertelsen.

Har erstattere

30-åringens kontrakt med Viking går ut ved sesongslutt.

– Vi har en totalkabal som skal gå opp. Da handler det om hvor mange spillere vi skal ha i A-stallen, og i dette tilfellet har vi Kristoffer Haugen som har etablert seg på laget i år. I tillegg har vi to unggutter i Julian Veen Uldal og Rasmus Martinsen som begge har spilt back for de aldersbestemte landslagene. Vi føler vi har god dekning på backene, sier Viking-direktør Arne Larsen Økland til Aftenbladet.

Bertelsen har spilt ti kamper for Viking denne sesongen. I fjor spilte sidebacken 28 seriekamper. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.