RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Besiktas vil beholde Carew

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Besiktas avviser at klubben går med planer om selge John Carew og seks andre toppspillere. Men de vil lytte på Barcelona om den spanske storklubben skulle komme med et tilbud.

TV 2-sporten var mandag formiddag i kontakt med Besiktas' sportslige ledelse. De avviser at klubben går med planer om å selge seks av sine antatt beste spillere i løpet av de neste ukene.

Ifølge assisterende sportssjef Sinan Serhatlioluglu er dette bare skriverier i tyrkisk presse.

- Vi har heller ikke mottatt noe konkret fra verken Barcelona, Paris St. Germain eller de andre klubbene som skal har vært nevnt i forbindelse med John Carew den siste tiden, sier han til TV 2-sporten

Villig til å lytte
Han understreker at klubben ikke ønsker å selge John Carew, men er villig til å lytte på Barcelona om den spanske storklubben skulle komme med et tilbud.

Disse signalene har også John Carews agent, Per A. Flod, fått fra den tyrkiske klubben.

- Det stemmer godt overens med de signalene jeg har fått av klubben. Jeg har fått indikasjoner på at de er villige til å gå i dialog dersom det skulle dukke opp et tilbud, sier Flod til TV 2 Nettavisen.

- Ikke fått snakket med Barca
Flod bekrefter at Barcelona fremdeles er på banen. Han skulle opprinnelig ha vært i kontakt med Barcelona mandag, men har foreløpig ikke fått snakket med representanter fra den verdensberømte klubben.

- Jeg skulle etter planen ha snakket med Barcelona i dag, men på grunn av juleferie har jeg ikke fått snakket med dem. Derfor er det for øyeblikket lite nytt å melde om. Ingen konkrete forhandlinger har startet, sier Per A. Flod.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere