RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTILNÆRMELIGE: Real Madrid ser meget solid ut og tok en ny seier borte mot Basel.
UTILNÆRMELIGE: Real Madrid ser meget solid ut og tok en ny seier borte mot Basel. Foto: Fabrice Coffrini (Afp / NTB scanpix)

Beste på 50 år

Sist oppdatert:
Real Madrid med sin 15. strake seier.

BASEL - REAL MADRID 0-1:

Real Madrid sto med fire strake seirer og var klar for cupspillet som gruppevinner allerede før onsdagens bortemøte med Basel.

Cristiano Ronaldo på sin side hadde en scoringsrekord å ta hensyn til etter at Lionel Messi på tirsdag økte sitt totale antall Champions League-mål til 74.

Mot Basel ble det med én scoring for portugiseren, som satte inn matchvinnermålet etter 35 minutter, og dermed er oppe i småpene 71 mål i Europas gjeveste selskap.

Real Madrid kunne med litt mer hell økt ledelsen både en og to ganger, men det ble ikke flere nettkjenninger for Carlo Ancelottis menn.

1-0 betyr likevel at de regjerende Champions League-mesterne tok sin 15. strake seier i alle turneringer. Det er tangering av klubbrekorden.

- Vi spilte på vårt vanlige nivå, forsvarte oss godt, beholdt konsentrasjonen og hentet seieren som var det viktigste, sa Ancelotti ifølge NTB.

- Jeg er glad for at vi tangerte seiersrekorden. Det er godt for klubben og for spillerne.

Den bedriften må man helt tilbake til 1961 for å finne maken til i Reals historie, ifølge La Liga-ekspert Petter Veland.


Her kan du se høydepunkter fra kampen:Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere