RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bestilte 500.000 billetter på 16 timer

Sist oppdatert:
Pågangen etter billetter til fotball-VM i 2006 er enorm. 70.000 fans fra 108 forskjellige land bestilte en halv million billetter de første 16 timene etter at salget åpnet.

Billettsalget åpnet midnatt natt til tirsdag, og pågangen var enorm de første timene. Fans fra hele verden - flest fra Tyskland og Asia - kastet seg inn i kampen om billetter.

84 prosent av bestillingene de første 16 timene kom fra Tyskland, men det kom inn bestillinger fra det mest av verden. Til og med personer fra Macao og Burkina Faso sendte inn sine søknader om billetter, melder FIFA.

Totalt kjempes det nå om 812.000 billetter.

Fristen for å bestille VM-billetter denne gang går ut 31. mars, og alle som bestiller innen den datoen - uansett om de gjorde det i går, eller gjør det 30. mars, har samme sjanse til å få innfridd ønsket sitt. Billettene fordeles nemlig ved trekning.

De som ønsker å vente til VM-kvalifiseringen er over - tar en sjanse. Det skal bare legges ut 300.000 billetter til salg etter at kvalifiseringen er spilt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere