Gå til sidens hovedinnhold

Betaler du 50.000 for å se finalen?

Svartebørsmarkedet har aldri vært dyrere før en Champions League-finale.

Tidligere i år ble det klart at de offisielle billettene til Champions League-finalen 28. mai ville koste skjorta. De billigste lovlige billettene lå på rundt 1500 kroner, hvis man skulle kjøpe gjennom offisielle kanaler.

Ikke nok med at de lovlige billettene er dyre, det er også vanskelig å få fatt i en slik billett. Hvis man ikke er medlem i en av klubbene som når finalen, er man nødt til å søke Uefa om billett og bli med på et billettlotteri. Det lotteriet er allerede avgjort, og kun 11.000 billetter ble solgt, noe som selvsagt var det maksimale antallet billetter som ble gjort salgbare.

Svindyrt
Derfor ser mange fotballfans nå til svartebørsen for å sikre seg inngang til årets fotballkamp, det som trolig blir en Champions League-finale mellom Barcelona og Manchester United.

Der vil mange få seg en overraskelse. Billettnivået til årets finale er på et rekordhøyt nivå, også på svartebørsen.

Nettavisen har oppsøkt flere svartebørssider på nettet, og prisene er så høye at man nesten får bakoversveis.

Skal man sitte på de beste plassene, må man ut med mellom 40.000 og 50.000 norske kroner.

Som om ikke det var nok.

Dyre og dårlige billetter
Er man villig til å sitte klint opp mot taket bak mål, og så vidt se målet på andre siden av banen, er man nødt til å punge ut med rundt 15.000 norske kroner.

Det sies at man ikke kan sette en prislapp på gode minner, men det spørs om det er mange som er villig til å betale såpass store summer for å se 90 minutter med Messi & co.

Kanskje man heller skal investere i en flatskjerm og se kampen fra sofakroken?

HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken