RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Betaler millioner for Magnus (15)

Sist oppdatert:
Manchester United vil betale millionbeløp for å sikre seg Moldes supertalent, Magnus Wolff Eikrem (15).

For en drøy uke siden skrev TV 2 Nettavisen om Moldes supertalent, Magnus Wolff Eikrem, som var tilbudt kontrakt med den engelske toppklubben etter å ha trent med klubben i perioder de siste årene.

Les saken her.

- Vil betale mer
Nå er det klart at 15-åringen kommer til å dra til Manchester så fort han fyller 16. Og United må bla opp millionbeløp for at avtalen skal gå i orden.

- Molde får i alle fall 1,5 millioner kroner i utdanningskompensasjon for ham, men jeg vil anbefale og United er innstilt på å gi enda mer for ham, sier rådgiver Jim Solbakken til TV 2 Sporten.

Solbakken vil trolig forhandle på vegne av United med Molde, men påpeker at klubben ikke vil utnytte en mindre klubb som har utviklet et talent.

Toårsavtale
Eikrem vil i første omgang skrive under på en såkalt toårig scholarship-kontrakt som innebærer skolegang, kost og losji samt en levelig lønn i kontraktsperioden, skriver Romsdals Budstikke.

Molde respekterer avgjørelsen, men hadde håpet at Eikrem ble i klubben litt til.

- Jeg anbefalte ham å bli i Molde for å bli matchet på a-lagsnivå her. Jeg er skeptisk til at en så ung spiller drar, men respekterer selvfølgelig avgjørelsen hans, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere