RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Betaler ut for RBK-gull

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Spillselskapet Betsson betrakter gullkampen i Tippeligaen som over.

Tippeligaen 2009 er bare halvspilt, men Rosenborgs gode sesongstart og mangelen på troverdige utfordrere gjør at spillselskapet Betsson nå betaler ut penger til alle kunder som har veddet på Rosenborg som seriemester.

Aldri før har et spillselskap betalt ut premiepenger for et seriegull så tidlig i sesong.

- Dette er en hyggelig gest til spillerne og selvfølgelig fordi vi tror serien er avgjort, sier kommunikasjonssjef Hans Martin Nakkim til Nettavisen.

- Har dere sjekket statistikker fra tidligere sesonger og beregnet sannsynlighet?

- Nei, dette er mer en subjektiv vurdering. Rosenborg virker ikke å ha til hensikt å svekke laget sitt. Jeg klarer ikke å se noen lag som kan styrke seg nok i løpet av sommeren. Det virker som om Molde og Vålerenga har vært på sine maksnivåer allerede, mener Nakkim.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Rosenborg topper Tippeligaen med 35 poeng og er fortsatt ubeseiret etter 15 kamper. Samtidig er det 45 poeng igjen å spille om - og Molde ligger «kun» sju poeng bak. Betsson må etter det Nettavisen erfarer ut med et sekssifret beløp til Rosenborg-tipperne.

- Skulle et annet lag klare å ta igjen Rosenborg, betaler vi selvsagt ut penger til disse oddsspillerne også, påpeker Nakkim.

- Kynikere vil kunne hevde at dere gjør dette for å få PR?

- Da er jo kynikerne litt smarte, også. Det er klart at vi sender ut pressemeldingen for å få PR, men det kan hende at vi hadde gjort dette likevel. Vi gjør veldig mye som vi ikke sender ut pressemeldinger på. Jeg tror dessuten at dette er en morsom nyhetssak, sier Nakkim.

Han har vel rett i det.

Bare spør de som satset pengene på Rosenborg-gull.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere