RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Betalte 27 millioner for spiss: Har ennå ikke scoret i ligaen


FC København betalte dyrt for Federico Santander i sommer. Fortsatt står 24-åringen fra Paraguay uten et ligamål for hovedstadsklubben.
FC København betalte dyrt for Federico Santander i sommer. Fortsatt står 24-åringen fra Paraguay uten et ligamål for hovedstadsklubben. Foto: Jens Nørgaard Larsen (NTB scanpix)
Federico Santander er ikke blitt en umiddelbar hit.

500 minutter serieminutter uten scoring har Santander spilt for sin nye danske arbeidsgiver. Nyervervelsens eneste mål så langt kom i europaligakampen mot Jablonec.

Ikke akkurat valuta for de 27 millionene de skal ha betalt for spissen.

Manager Ståle Solbakken innrømmer at han venter på den første scoringen i superligaen, men nordmannen har langt fra gitt opp nysigneringen.

– Det er helt sikkert noe psykologi inne i bildet når du som angriper står med null. Men det skal vi som klubb håndtere, og han spiller skal komme gjennom det, sier FCK-sjefen til danske Ekstra Bladet. Intervjuet er gjengitt av Bold.

– Jeg håper at det (målet) kommer denne uken. Det viktigste er at han fortsetter å oppsøke de situasjonene der han risikerer å brenne enda en sjanse, tilføyer han.

FCK ligger på fjerdeplass i den danske toppserien etter åtte serieomganger. Solbakkens menn har sju poeng opp til ligaleder Midtjylland. Samtidig har FCK én kamp til gode. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere