RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FC København betalte dyrt for Federico Santander i sommer. Fortsatt står 24-åringen fra Paraguay uten et ligamål for hovedstadsklubben.
FC København betalte dyrt for Federico Santander i sommer. Fortsatt står 24-åringen fra Paraguay uten et ligamål for hovedstadsklubben. Foto: Jens Nørgaard Larsen (NTB scanpix)

Betalte 27 millioner for spiss: Har ennå ikke scoret i ligaen

Federico Santander er ikke blitt en umiddelbar hit.

500 minutter serieminutter uten scoring har Santander spilt for sin nye danske arbeidsgiver. Nyervervelsens eneste mål så langt kom i europaligakampen mot Jablonec.

Ikke akkurat valuta for de 27 millionene de skal ha betalt for spissen.

Manager Ståle Solbakken innrømmer at han venter på den første scoringen i superligaen, men nordmannen har langt fra gitt opp nysigneringen.

– Det er helt sikkert noe psykologi inne i bildet når du som angriper står med null. Men det skal vi som klubb håndtere, og han spiller skal komme gjennom det, sier FCK-sjefen til danske Ekstra Bladet. Intervjuet er gjengitt av Bold.

– Jeg håper at det (målet) kommer denne uken. Det viktigste er at han fortsetter å oppsøke de situasjonene der han risikerer å brenne enda en sjanse, tilføyer han.

FCK ligger på fjerdeplass i den danske toppserien etter åtte serieomganger. Solbakkens menn har sju poeng opp til ligaleder Midtjylland. Samtidig har FCK én kamp til gode. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere