*Nettavisen* Sport.

Bildet får Chelsea-fansen til å lure

Foto: Nick Potts / PA Photos / NTB scanpix

Nå har ryktene begynt å spre seg.

18.02.13 10:43

Nåværende Chelsea-manager Rafael Benítez er ingen populær mann på Stamford Bridge, og det er ventet at spanjolen forsvinner til sommeren.

Fansen har aldri vært fornøyd med den tidligere Liverpool-sjefen, og resultatene har heller ikke vært oppsiktsvekkende gode.

Under FA-cupmøtet med Brentford i helgen var det igjen store protester mot Benitez. Manageren har bare kontrakt med klubben ut denne sesongen.

Det har lenge blitt spekulert i hvem som skal overta jobben i klubben. Fansen er nok enige om at det nå er på tide med en mer langsiktig løsning.

Avram Grant neste?
Klubbeier Roman Abramovitsj har de siste årene gjort det til en hobby å sparke managere, og flere profiler har slukøret måttet forlate den blå londonklubben.

José Mourinho, Carlo Ancelotti, Luis Felipe Scolari, Andre Villas-Boas og Roberto Di Matteo er noen av de russeren har kvittet seg med.

En annen som ikke fikk fortsette i Chelsea var Avram Grant. Mannen fra Israel og Abramovitsj skal likevel fortsatt et nært forhold. Så sent som lørdag ble de sett sammen.

Under kampen mot Brentford ble Grant og Abramovitsj avbildet på tribunen sammen. Dette har selvfølgelig fått spekulasjonene til å rase i engelske medier.

Grant ble også tidligere denne sesongen koblet med jobben i Chelsea, og etter møtet med Abramovitsj i helgen, har ikke ryktene rundt dette blitt færre.

Grant ledet Chelsea til andreplass i ligaen, i Champions League og i ligacupen i 2008, før han mistet jobben. Han har senere ledet Portsmouth, West Ham og Partizan Beograd.

Mens Grant har hatt liten suksess som manager, er det en langt mer profilert kandidat som nok har en høyere stjerne hos fansen, nemlig José Mourinho.

- Hvorfor ikke?
Portugiseren har også blitt koblet med Chelsea, men enn så lenge er det usikkert hva som skjer med Mourinho. Real Madrid-sjefen blir også koblet med de fleste andre klubber om dagen.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '110cyd64zidzw1ni5f59ivzkx6', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-110cyd64zidzw1ni5f59ivzkx6', 'eplayer14');

Deriblant franske Paris St. Germain. Nylig svarte han følgende på spørsmål om den steinrike klubben:

- Ja, det er en mulighet, men jeg vet ikke når jeg kan si noe om framtiden. Men PSG? Hvorfor ikke? sier den profilerte fotballtreneren iflge Daily Mail.

Andre trenere som bli koblet med jobben i Chelsea er Evertons David Moyes, Brighton-sjef Gus Poyet, Borussia Dortmunds Jürgen Klopp og allerede nevnte Avram Grant.

Når det gjelder Jürgen Klopp har han imidlertid allerede gått ut og gitt beskjed om at han vil se ut sin kontrakt med Borussia Dortmund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.