*Nettavisen* Sport.

Bildet fikk Liverpool-fansen til å gå bananas

KLOPPJAKT: Jürgen Klopp skal angivelig ha blitt observert flere steder i Liverpool onsdag. Foto: (Twitter)

Tyskeren har blitt «observert» flere steder i Liverpool.

08.10.15 09:07

Det meste tyder på at tyske Jürgen Klopp blir Liverpool-manager i løpet av kort tid. Tyskeren skal være nær en avtale med den røde klubben.

Ifølge BBC vil Klopp ankomme Merseysiden torsdag og trolig bli presentert som ny manager i klubben fredag ettermiddag.

Bekreftelsen på ansettelsen kan komme allerede torsdag, meldes det.

Ryktene rundt Klopp har svirret en stund og fansen til Liverpool virker å være i høyspenn. Selv om det meste nå virker å være klappet og klart rundt ansettelsen, er det alltids en fare for at noen kan ryke i siste minutt.

Bil og dress?
I sosiale medier blir den tyske profilen heftig diskutert og onsdag kveld ble den godeste Klopp «observert» både her og der i Beatles-byen.

Ifølge brukere på Twitter skal tyskeren angivelig ha blitt sett mens han sikret seg en ny Audi RS6 hos en bilforhandler i byen. Bilen skal ha vært tilpasset for folk som til daglig er vant til å kjøre på høyre side av veien.

Audi er riktig nok et tysk bilmerke, men det bør også nevnes at Klopp en tid har vært frontfigur for et annet tysk bilmerke, nemlig Opel.

Om personen som ble avbildet hos bilforhandleren faktisk er Klopp, er vanskelig å si, men bildet førte i hvert fall til ville tilstander på Twitter.

En annen Twitter-bruker hevdet at Klopp hadde vært innom en Hugo Boss-butikk og fått tilpasset en dress til sin første pressekonferanse.

Bygger ikke nytt
Som nevnt melder de fleste medier i England at Klopp først ankommer Liverpool torsdag og at han da vil skrive under en kontrakt med klubben.

Det skal dreie seg om en avtale på tre år, der Klopp skal ha opsjon på ett år til, skulle han ønske det ved fullført kontraktstid.

Ifølge både Telegraph og The Mirror skal Klopp i hovedsak være villig til å jobbe med dagens Liverpool-stall, uten å bygge helt fra bunnen av igjen.

De røde klubben har brukt mye penger på nye spillere de siste årene, men få av dem har slått ut i full blomst. Nå håper klubbledelsen at Klopp er mannen som kan få det beste ut av de spillerne som har slitt litt.

Klikk på bildet for å forstørre.

NY JOBB: Jürgen Klopp. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Tyskeren er blant annet en stor beundrer av dyrekjøpte Roberto Firmino som kommer i sommer. Klopp skal også i sin tid som manager for Borussia Dortmund har ønsket seg Christian Benteke til klubben.

Små justeringer
Treneren skal imidlertid ha antydet overfor Liverpools eiere at det trengs et par justeringer i troppen, noe han vil se på i januarvinduet.

Blant annet skal Klopp ønske en ny keeper til klubben.

Ifølge Daily Mail har Klopp også planlagt en rekke møter med Liverpools spillere i neste uke. Flere er riktig nok opptatt med landslagsspill, men de som er tilgjengelig skal møte tyskeren.

Han ønsker også å møte spillerens agenter.

48-åringen har selv tro på at han kan gjøre Liverpool til en topp fire-klubb i England og dette er i første omgang målet.

Fjerdeplassen gir enn så lenge Champions League-muligheter.

Liverpools neste kamp er først borte mot Tottenham 17. oktober og det er ventet at klopp da leder laget fra sidelinjen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.