500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Bildet ingen i City ønsker å se

Manchester Citys tittelhåp kan ha fått seg et skudd for baugen søndag ettermiddag.

Regjerende seriemester Manchester City åpnet sesongen med en hjemmekamp mot nyopprykkede Southampton søndag ettermiddag.

Hjemmelaget vant 3-2, men det ble en seier med bismak.

Les mer om kampen her.

Sergio Agüero, som noterte seg for solide 23 mål i sin første Premier League-sesong, måtte forlate banen på båre allerede etter ti minutter. Agüero fikk tilsynelatende en vridning i kneet da han ble taklet av Nathaniel Clyne.

- Dramatisk start på kampen. Hvis det er en vridning i kneet kan Agüero være borte fra fotball i lang tid, sa TV 2-kommentator Morten Langli da Agüero ble byttet ut til fordel for Edin Dzeko.

- Gullkampen kan påvirkes
Hvis Agüero er alvorlig skadet, mener Erik Thorsvedt at det er et enormt skudd for baugen i Manchester Citys titteljakt.

- Vi har ikke spilt mer enn ti minutter av den nye sesongen, så skjer dette her. Hvis vi spekulerer videre og ser at Manchester United har fått Robin van Persie, mens City mister Agüero, sier Thorstvedt i TV 2-studioet og lar spørsmålet henge i luften.

Rett til sykehus
Likevel er det ingen tvil hva han mener. Dette vil være en enorm fordel i tittelkampen for den røde delen av Manchester.

Ifølge BBC ble Agüero fraktet direkte til sykehus for å gjennomgå røntgen. City-manager Roberto Mancini sier følgende om argentinerens skade:

- For øyeblikket vet vi ikke mye, og må vente noen dager før vi får se røntgenbildene, sier han ifølge BBC.

Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå