*Nettavisen* Sport.

Bildet som får United-fansen til å sikle

DUO: Louis van Gaal og Robin van Persie etter Spania-kampen. Foto: Dimitar Dilkoff (AFP / NTB scanpix)

Denne duoen kan bli en suksess i Premier League.

14.06.14 00:03

SPANIA - NEDELAND 1-5:

Da Nederland banket Spania med utrolige 5-1 i VM fredag kveld var det nok mange som ikke helt trodde sine egne øyne. Stjernene Robin van Persie og Arjen Robben scoret begge to mål hver og ble kampens store spillere.

Et øyeblikk mange fikk med seg var hvordan van Persie feiret sammen med trener Louis van Gaal etter at spissen hadde stupheadet inn 1-1 før pause.

Manchester United-profilen løp bort til van Gaal, som er ny manager i samme klubb, og de to feiret scoringen sammen. Treneren og van Persie har i flere år hatt et godt forhold og mange gleder seg nok til å se de i samme klubb.

- Helt utrolig
Etter kampen var van Persie full av lovord om Nederland-sjefen. Han trekker spesielt fram det som skjedde ved 1-1-målet, og 2-1-målet etter pause.

- Vi har trent på det hele uken. Han har forberedt oss på Spania og tenkt ut hvordan kampen ville utspille seg. Utrolig, sier van Persie etter kampen.

- Det er taktikken hans som er grunnen til at vi scorer. Han vet akkurat hva som kommer til å skje. Og sånn ble det, fortsetter målmaskinen.

Van Persies første scoring kom etter en lang ball fra Daley Blind.

- Det var et fint øyeblikk og fint at det skjedde før pause, sier spissen.

- Resultatet i denne kampen var utrolig. Det er en drøm som blir virkelig. Det er egentlig uforklarlig. Helt fantastisk og vi får med oss tre poeng.

- Skal nyte det
Arjen Robben ordnet 2-1 for Nederland, mens stopper Stefan de Vrij kranglet inn 3-1. 4-1 kom ved van Persie, mens Robben satte inn det siste målet.

- Da vi fikk 2-1 rett etter pause var det et slag i ansiktet for dem. Vi fortsatte å presse på og var ikke fornøyd. Etter 3-1 så vi fortsatt friske ut.

Neste kamp for Nederland er Australia.

- Vi skal nyte dette og jeg oppfordrer alle i Nederland til å gjøre det samme, men vi må ikke glemme at det er en ny dag i morgen, sier van Persie.

- Vi må ha tre poeng mot Australia, avslutter han.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.