RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Bildet som stilnet Liverpool-fansen

Sist oppdatert:
Men de røde slapp trolig med skrekken.

ENGLAND - NEDERLAND 2-3:

Onsdag var Steven Gerrard på banen for landslaget for første gang siden november 2010.

Liverpool-stjernen har slitt mye med skader siden den gang.

Det skulle imidlertid bli en kortvarig opplevelse for midtbanen. Allerede etter 33 minutter måtte veteranen ut.

Det så ut til at han hadde pådratt seg en ny skade.

Ifølge BBC skal Gerrard ha blitt tatt av banen fordi han kjente smerter i låret. Forbundet opplyser også at byttet ble foretatt for å være føre var, men mer vet man ikke om skaden enda.

Selve oppgjøret mot Nederland på Wembley, som for øvrig var Stuart Pearces første som landslagssjef for A-laget, ble til tross for Gerrards skade en svært livlig affære.

Første omgang ble målløs, men etter pausen ble det for alvor underhodene. Arjen Robben sendte nederlenderne foran etter 57 minutter spill på ypperlig vis.

Bare minutter senere var Schalkes Klaas-Jan Huntelaar på farten og satte inn de oransjes andre fulltreffer for kvelden. Dirk Kuyt fikk assist på scoringen.

England nektet imidlertid å gi seg og etter 85 minutter sørget utskjelte Gary Cahill for redusering. Fem minutter senere var Ashley Young på plass og sørget for 2-2.

Det så ut til å gå mot uavgjort i London, men Arjen Robben var ikke helt ferdig. På overtid leverte han nok en kvalitetsavslutning og Joe Hart måtte kapitulere.

Dermed ble det tap for Pearce i hans første, og kanskje siste, kamp som sjef for England. Nederland på sin siden kan fort bli en tøff nøtt å knekke i sommerens EM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere