RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bille Nielsen: - Kan ikke kaste bort tiden med å sitte på benken

DEPPER: Nicki Bille Nielsen er ikke fornøyd med situasjonen i Rosenborg.
DEPPER: Nicki Bille Nielsen er ikke fornøyd med situasjonen i Rosenborg. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Spissen vekker oppsikt med misnøye over lite spilletid.

Nicki Bille Nielsen har kun spilt tre kamper fra start for Rosenborg denne sesongen.

Ikke nok, mener dansken selv.

I et intervju med TV 2 Sporten er han onsdag åpen om sin misnøye med situasjonen i Rosenborg, til tross for at klubben viste ham nåde etter fyllebråket med dansk politi i påsken.

- Jeg personlig kan ikke kaste bort tiden med å sitte på benken, sier spissen til TV 2.

- Veldig spesielt
På spørsmål om han har en agent som jobber for å finne ham en ny klubb, velger Bille Nielsen å avstå fra å kommentere. Han fortsetter med å påpeke at han ikke er fornøyd med spilletiden så langt i sesongen.

Det får tidligere RBK-spiller Mini Jakobsen til å reagere.

- Jeg synes det er veldig spesielt, i og med at klubben tok vare på han en stund der det var tungt for ham, og der de kunne kastet ham fra seg. I tillegg så vi må se på det sportslige, og der er det ingenting som tilsier at Bille skal spille før Alexander Søderlund. Så for meg er det snodig at han kommer med det nå, sier Jakobsen til kanalen.

Etter at TV 2 publiserte intervjuet, gikk Bille Nielsen onsdag kveld ut på sin twitterkonto og benektet at han vil bort:

Fikk tre krav
Rosenborg valgte å beholde Nicki Bille Nielsen etter skandalekvelden i København. Den danske spissen fikk imidlertid tre krav for å fortsette i trønderklubben.

- Nicki får totalt alkoholforbud i tiden framover. For det andre har vi lært oss å kjenne Nicki som en positiv gutt med masse energi, og han er flink med mennesker. Derfor vil vi utnytte hans positive energi utenfor banen i sosialt arbeid. Tredje punkt er at Nicki skal fortsette på sinnemestringskurs, sa sportslig leder Erik Hoftun på pressekonferansen da RBK offentliggjorde sin beslutning.

Nå kan det hende RBK og Bille Nielsen snart går hver sine veier likevel. 1. juli åpner overgangsvinduet.

Bille Nielsen kom til Rosenborg før 2013-sesongen, og har satt sitt preg på Tippeligaen både på og utenfor banen.

Flere hendelser
Spissen har scoret ti mål på 34 tippeligakamper for Rosenborg, men har kanskje gjort seg enda mer bemerket for utenomsportslige prestasjoner.

Draktriving, nattklubb-bråk, glattcellebesøk og kameradytting er bare noen av eksemplene fra danskens inntog i norsk fotball.

Han kom til norsk fotball etter å ha spilt fotball i de spanske klubbene Elche, Rayo Vallecano og Villarreal. Han har tidligere spilt for Norskjælland, Lucchese, Martina, Reggina og BK Frem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere