RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birmingham hentet ny Mascherano

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sesongens store Premier League-overraskelse har sikret seg sin første spiller i januar.

Birmingham har overrasket stort så langt i Premier League, og gikk inn i det nye året på 8. plass - bare fem poeng bak 4. plassen som gir Mesterliga-spill neste sesong. Samtidig er det kjent at manager Alex McLeish har masse penger å bruke i januar. Styreformann Carson Yeung har nemlig gjort det klart at han holder lommeboka på vidt gap.

McLeish selv har sagt at han ikke ønsker superstjerner til klubben, men likevel kan fansen forvente seg en del i januar.

Førstemann på plass kom torsdag, og det var Sporting Gijons midtbanespiller Michel. Birmingham betaler om lag 30 millioner kroner for spanjolen.

- Han er veldig god taktisk. Han posisjonerer seg alltid riktig. Han ligner på Javier Mascherano, men er nok en enda bedre pasningslegger, har Sky Sports-ekspert Guillem Balagué sagt om Michel.

24-åringen var visekaptein i sin spanske klubb, og skal gjennom den offisielle legesjekken fredag. Det er tvilsomt om han blir spilleklar til helgas kamp mellom Birmingham og Manchester United i Premier League.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere