RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjarmann klar for LSK

Sist oppdatert:
Torgeir Bjarmann starter allerede nå i stillingen som sportslig administrativ leder i Lillestrøm.

Det har lenge vært kjent at Torgeir Bjarmann skulle inn i Åråsen-klubben, etter å ha vært noen år i tilsvarende stilling i Lyn. Men det var ikke helt klart når det skulle skje. Onsdag formiddag ble det klart at han går inn med umiddelbar virkning.

- Vi har nå kommet til enighet med Lyn om at de slipper Torgeir fri fra i dag. Vi får samtidig også fysioterapeut og fysisk trener Geir Kåsene i desember. Dette er noe vi har jobbet med en liten stund, og vi er selvsagt veldig godt fornøyde med at vi fikk til en løsning. Nå kan vi fortsette å ha fokuset på å komme oss tilbake dit vi ønsker i 2009, sier LSKs leder Per Mathisen til lsk.no.

Hovedpersonen selv Bjarmann gleder seg over at det nå har blitt en løsning, og ser fram til å ta fatt på oppgavene.

- Ja, nå gleder jeg meg til å komme i gang. Det er veldig positivt at vi har fått til en løsning, og jobben begynner allerede i dag. Vi har mye å gjøre og planlegge før sesongen starter en gang i mars. Det er jo her jeg har vært i størstedelen av min fotballkarriere. Nå kommer jeg tilbake med nye impulser fra en annen klubb hvor jeg har lært veldig mye. Det skal bli spennende å få jobbe sammen med Henning Berg i LSK, og ikke minst også de andre som jobber på Åråsen, sier Torgeir Bjarmann til klubbens hjemmeside.

Onsdag kveld presenteres også Lillestrøms nye assistenttrenere. Petter Belsvik har allerede bekreftet at han er en av dem. Den andre er etter alt å dømme André Bergdølmo.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå! Revolusjon i ManagerLeague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere