RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Stian Lysberg Solum

Bjørnebye tilbake i RBK

Sist oppdatert:
Tilbake i klubben han ble seriemester med på 90-tallet.

Stig Inge Bjørnebye ble mandag valgt inn som nytt varamedlem i Rosenborg-styret da Christer Basma takket nei til en ny periode.

- Medlemmene kan vente seg engasjement, tilstedeværelse og fokus på sportslig utvikling. Men før jeg kommer nærmere inn på hva jeg konkret vil bidra med, må jeg sette meg inn i styrets arbeide og status. Bli bedre kjent, sier Bjørnebye til RBK.no.

Bjørnebye var ikke forberedt på at han måtte på talerstolen på sitt første møte med Rosenborg-styret, men den tidligere Liverpool-proffen tok utfordringen på strak arm og fortalte fra talerstolen at han var inspirert av Nils Arne Eggen.

- Jeg snakket med Nils Arne i fjor og det er alltid inspirerende. Han motiverte meg for å bidra mer for klubben, sier Bjørnebye, som synes det er godt å være tilbake i klubben han spilte for på begynnelsen av 90-tallet.

Stig Inge Bjørnebye ble serie- og cupmester med Rosenborg i 1992 og vant igjen serien i 1994.

41-åringen var assistent under Åge Hareide på det norske landslaget og hadde hovedtreneransvaret i Start i 2006 og 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere