*Nettavisen* Sport.

Blackburns fjerde signering

Foto: Ben Borg Cardona (AFP/Scanpix)

Morten Gamst Pedersen har allerede fått fire nye lagkamerater.

Manager Sam Allardyce og Blackburns økonomiavdeling ligger virkelig ikke på latsiden denne sommeren. Mandag ble danske Lars Jacobsen (29) klar for de blåhvite og tirsdag kveld signerte den franske midtbanespilleren Steven N’Zonzi (20) en fireårskontrakt med klubben fra Nord-England.

– Det er en stor overgang for meg. Jeg er utrolig fornøyd med å komme til England og Blackburn, sier 20-åringen, som var med og rykket ned med Amiens på det nest øverste nivået i Frankrike i vår.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Santa Cruz-midler
Hovedgrunnen til at Blackburn nå er aktive på overgangsmarkedet, er salget av klubbens store stjerne, Roque Santa Cruz, til Manchester City. I tillegg er Big-Sam kjent som en manager med handlekraft.

Den danske forsvarskjempen Lars Jacobsen signerte en toårskontrakt. Han ble hentet fra Everton, hvor han kun fikk fem kamper i serien fjor – mye grunnet en trøblete skulder som satte ham ute av spill stort sett hele sesongen.

Jakter van Nistelrooy
De to andre som nylig har blitt lagkamerat med Morten Gamst Pedersen i Blackburn, er Gael Givet (forsvar, lån gjort permanent) og sørafrikanske Elrio van Heerden (midtbane). Sistnevnte ble hentet fra belgiske Club Brugge.

Fortsatt jager Blackburn en målfarlig spiss. Øverst på ønskelista står Ruud van Nistelrooy. Nederlenderen skal etter ryktene være blant et tosifret antall spillere som ikke lenger er ønsket i Real Madrid.

Blackburn endte på en skuffende 15. plass i fjor.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.