RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blackwell raser mot Hareide

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Leeds-manager Kevin Blackwell liker svært dårlig at Eirik Bakke allerede er tilbake i den norske landslagstroppen.

Landslagssjef Åge Hareide tok ut Leeds-stjernen i troppen til vennskapskampen mot Sveits førstkommende onsdag, til tross for at Bakke nylig er kommet tilbake etter lang tids skadeproblemer.

Det liker Leeds-manager Kevin Blackwell svært dårlig.

- Han burde aldri reist på landslagsamlingen. Etter 18 måneder med skadeproblemer trenger Bakke å hvile, raser Blackwell ifølge Sky Sports News.

Han håper at Åge Hareide velger å plassere Eirik Bakke på benken mot Sveits.

- Kampen kommer for tidlig for ham. Men kanskje kan Eirik komme innpå som innbytter mot slutten av kampen, slik at han får en smak av landslagsspill igjen. Frem til han er tilbake for fullt for oss, holder vi nemlig alle fingerene krysset, mener Leeds-bossen.

- Herlig å være tilbake
Bakke selv er svært glad for å endelig være tilbake på landslaget igjen.

- Det er bra å være tilbake. Jeg har vært lenge ute og det skal bli godt å spille for landslaget igjen. Min forrige landskamp kom mot Romania sommeren 2003. Jeg er frisk igjen nå, og selv om jeg nettopp har kommet tilbake er det herlig å nok en gang være involvert i landslagssammenheng, forteller Bakke til Leeds egen hjemmeside.

PS: Eirik Bakke kan få en ny norsk lagkamerat i Leeds. Ifølge Rogalands Avis var det nemlig Bakkes klubb som la inn et bud på Brede Hangeland fredag forrige uke. Budet skal ha vært på rundt syv millioner kroner - men Viking mente budet var for lavt og takket nei til Elland Road-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere