Blatter klaget til Blair

Foto: (scanpix)

FIFAs mektige sjef Sepp Blatter har gitt uttrykk for sin frustasjon over Rio Ferdinand-dommen til Storbritiannias statsminister Tony Blair.

02.03.04 08:45

Blatter møtte Tony Blair i London mandag, og la ikke skjul på hva han mente om det engelske fotballforbundets (FA) behandling av den omstridte dommen rundt Manchester Uniteds stopper Rio Ferdinand.

For sent involvert
- Den måten FA har håndtert Rio-saken på, er et skoleeksempel på hvordan man ikke skal gjøre, sa Blatter på et møte med fotballinteresserte politikere - deriblant statsminister Tony Blair.

- Vi vil etter beste evne sørge for at en slik dom aldri vil gjenta seg. FIFAs regler er veldig tydelige, men i tilfellet i Rio Ferdinand ble vi altfor sent involvert. Da var saken allerede ute av sporet, sa Blatter til en lyttende Tony Blair.

Drøftet OL i 2012

Vedsiden av kraftsalver omkring Rio Ferdinand-dommen, fikk Sepp Blatter også benyttet anledningen til å takke Tony Blair for å lansere fotballspillet som første nasjon i verden tidlig på 1800-tallet. Blatter og Blair drøftet også mulighetene for at Storbritannia kan bli verstkap for OL i 2012.

Etter møtet med Blair, besøkte Blatter Englands kongefamilie på Buckingham Palace, men ville ikke røpe om han også til dem ga uttrykk for sin frustrasjon over Rio-dommen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag