RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blatter roser Suárez

ROSER SUAREZ: Sepp Blatter roser spissen.
ROSER SUAREZ: Sepp Blatter roser spissen. Foto: Leo Correa (Ap)
- Han sa unnskyld til fotballfamilien, og det er «fair play».

FIFA-president Sepp Blatter har meldt seg på i køen av dem som vil rose den utskjelte spissen Luis Suárez etter at han beklaget bittet mot Italias Giorgio Chiellini.

Suárez er utestengt fra resten av VM og kan ikke ta del i noen fotballaktiviteter de neste fire månedene. Minst tre ganger har Liverpool-spissen bitt en motspiller, men likevel får han et klapp på skulderen av fotballverdenens mektigste mann.

- Han sa unnskyld til fotballfamilien, og det er «fair play». Det viser at han er en stor spiller, og jeg håper han kan få karrieren på rett kjøl, sa Blatter, presidenten i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

Tidligere i uken har representanter for storklubben Barcelona vært rause med godordene i retning Suárez. Det er sannsynlig at spanjolene henter spissen fra Liverpool til tross for hans mange uheldige episoder de siste årene. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere