RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arnd Wiegmann (Reuters)

Blatter vil fjerne aldersgrensen

- Det er diskriminerende.

FIFA-president Sepp Blatter er ingen tilhenger av aldersgrenser. Nå vil ha fjernet aldersgrensen som gjelder for fotballdommere.

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har allerede vedtatt å utsette saken om aldersgrense for styremedlemmer i FIFA i et år. Det førte til han fikk spørsmål om aldersgrensen for dommere. Den er satt til 45 år for internasjonale kamper.

– Det er diskriminerende at dommere blir behandlet på denne måten. Riktignok har dommerkomiteen i FIFA sett på dette for flere år siden, men det er på høy tid å åpne denne saken igjen.

– Vi mister en del kompetente dommere som står på toppen av sin karriere med denne aldersgrensen. Det er noe vi må ta på alvor, sa Blatter på en pressekonferanse etter kongressen i Mauritius.

Det er dommerkomiteen i FIFA som må anbefale at det gjøres noe med aldersgrensen for internasjonale toppdommere, men det virker nå som om Blatter er mer enn interessert i å få denne saken på bordet, og da blir det nok som den 77 år gamle FIFA-presidenten ønsker. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere