RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble helten etter 124 minutter med drama


VIDERE: Andres Guardado sendte Mexico videre.
VIDERE: Andres Guardado sendte Mexico videre. Foto: Elsa (Getty Images)
Mexico videre i Gold Cup.

Andrés Guardado ble helten da Mexico tok seg videre til semifinalen i Gold Cup i fotball søndag. Han avgjorde på overtid av overtiden.

Det sto 0-0 mellom Mexico og Costa Rica etter 90 minutter. Det gjorde det også etter at to ekstraomganger var spilt, men fire minutter på overtid av overtiden satte den mexicanske kapteinen Guardado inn seiersmålet på straffe.

Oribe Peralta gikk over ende i den costaricanske målgården i et forsøk på å nå en crossball. Dommer Walter López mente årsaken var ulovlig spill fra en costaricaner. Han blåste straffe, og den gikk inn.

Seieren betyr at Mexico skal møte Panama i semifinalen i Atlanta onsdag. Panama slo Trinidad og Tobago i sin semifinale søndag med 6-5 etter straffesparkkonkurranse. I den kampen sto det 1-1 etter ordinær tid.

Mexico er ute etter å vinne sin sjuende Gold Cup-triumf. Laget har vært i finalen i turneringen tre av de siste fire årene, og sist Mexico og Panama møttes i gold Cup var i 2013. Den gangen vant Panama 2-1 i semifinalen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere