Gå til sidens hovedinnhold

Ble helten i Ronaldos debut

Cristiano Ronaldo scoret på straffespark, men det var Lassana Diarra som fikk helterollen.

REAL MADRID - DEPORTIVO 3-2: Det ble en haltende, men vellykket start for president Florentino Perez i forsøket på å gjøre Real Madrid til verdens beste klubblag igjen.

Mangemilliardæren kunne lørdag kveld se resultatet av sommerens store shoppingtur da trener Manuel Pellegrini sendte debutantene Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol og Xabi Alonso ut på gressmatten på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid åpnet kampen mot Deportivo La Coruna bra, og spesielt Kaka så farlig ut. Hjemmelaget tok også ledelsen, i det 26. minutt, da gjestene slurvet i forsvar og lot ballen havnet hos Karim Benzema, som kom til skudd. Ballen traff stolpen, men veteranen Raul var på rett sted til rett tid og satte returen i mål.

Riki headet inn utligningen bare fire minutter etterpå, men Real Madrid gikk likevel til pause med ettmålsledelse.

Raul ble felt av Deportivos keeper Daniel Aranzubia ti minutter før hvilen, og Cristiano Ronaldo satte straffesparket i mål til 2-1.

Deportivo åpnet andreomgangen med å utligne for andre gang. Denne gang var det Juan Carlos Valeron som var sist på ballen før den krysset mållinjen.

Det avgjørende målet kom en halvtime før slutt, da Lassana Diarra rundet Juca og traff nettmaskene med et hardt skudd i det bortre hjørnet.

Stjernegalleriet som kalles Real Madrid åpnet dermed sesongen med tre poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto