Ble Johnson skallet ned?

Foto: Faksimile

Bradley Johnson hånet Joey Barton etter «nedskallingen» på Loftus Road.

Norwich-spiller Bradley Johnson gikk relativt lett i bakken etter en disputt mellom ham selv og QPR-krigeren Joey Barton mandag ettermiddag. Det førte til at Barton fikk se det røde kortet i første omgang på stillingen 1-0 til hjemmelaget – drøyt 20 minutter etter at nettopp Barton hadde sendt vertene i føringen.

Barton har hardnakket hevdet at han ikke skallet til midtbanespilleren til Norwich, og diskusjonen har gått heftig mellom de to spillerne på sosiale medier i etterkant.

Holdt opp et skilt
Mandag kveld fikk saken en ny vending. Dart-interesserte Johnson var nemlig på plass i Alexander Palace for å overvære finalen av dart-VM mellom Adrian Lewis og Andy Hamilton. Der benyttet han anledningen til å gi et lite stikk til Barton direkte på TV.

Johnson holdt nemlig opp et skilt med påskriften: «Barton – Your Breath Stinks». Samtidig løftet han hånden og gjorde grimaser om at det luktet vondt.

Twitter-glade Barton har ikke kommentert skøyerstreken, men har kommet med krass kritikk av dommerne på det populære nettstedet mandag kveld.

«Linjemannen fikk det definitivt ikke med seg. Alt han så var Johnsons reaksjon. Hodet mitt stanger ikke mot ham i det hele tatt. Latterlig avgjørelse. Jeg har sett 25 repriser nå», hevder Barton.

«Jeg føler med dommerne. De ble lurt. De innrømmet det for meg i pausen. Jeg ble dratt bakover først, og deretter sparket», skriver han.

Sint manager
Det engelske forbundet skal lese dommerrapporten før de avgjør hva slags straff de eventuelt skal gi Barton.

Også manager Neil Warnock kan få bot for uttalelsene etter kampen.

– Hvem sier at juksing ikke lønner seg? Bradley har lurt dem. Linjemannen gjettet bare hva som hadde skjedd, freste Warnock.

Norwich vant til slutt den tøffe og viktige bortekampen 2-1.

(ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.