Gå til sidens hovedinnhold

Ble «overfalt» av spillerne på pressekonferansen

Carlo Ancelotti kunne ferie nok en Champions League-triumf.

REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1 (4-1 e.e.o.):

LISBOA (Nettavisen): Atletico Madrid-trener Diego Simeone er bitter etter at Champions League-pokalen forsvant i siste sekund.

Det kan man forstå, for Atletico var Champions League-mestere da klokka viste 94 minutter. Ett minutt senere hadde Real Madrid slått tilbake, på mest dramatisk vis.

- Ekstremt glad
I Real Madrid-leiren er stemningen naturlig nok mye bedre. Manager Carlo Ancelotti var svært fornøyd etter kampen. På en pressekonferanse, der Nettavisen var til stede, oppsummerte han følelsene etter å endelig ha sikret klubben La Decima:

- Jeg er ekstremt glad, vi klarte å ta en tittel som har vært viktig for Real Madrid. Alle har jobbet hardt, og vi er stolte over å ha klart dette resultatet. Jeg er veldig glad, og fornøyd med at vi kan gi noe tilbake til fansen. Fansen er glade, og da er vi også glade, sier Ancelotti.

Det var alt han rakk å si før Sergio Ramos, Marcelo og flere av de andre spillerne stormet inn på pressekonferansen og jublet som gale.

Etter noen minutter med kaos, fortsatte pressekonferansen.

- Jeg må rose Atletico, de forsvarte seg godt, og vi prøvde og prøvde. Til slutt klarte vi å score, og kampen forandret totalt bilde etter 1-1. Målet til Sergio Ramos ga oss mye styrke, sier Ancelotti.

- Vant den viktigste tittelen
Han kunne lørdag kveld feire sin femte Champions League-triumf som manager. Det kan ha reddet jobben hans, for tredjeplass i La Liga er ikke godt nok.

- Vi har vunnet den viktigste turneringen i verden. Sesongen har vært lang, og jeg vil gratulere spillerne, de har gjort en fantastisk jobb, sier han.

Han fikk spørsmål om han hadde pratet med Simeone etter kampslutt.

- Jeg snakket med Simeone, og gratulerte ham for å ha vunnet ligaen og kampen i dag. De vant ikke, men kjempet hele tiden. De fortjente å spille finalen, men vi fortjente å vinne, sier han.

Ferguson delte ut pris
En som også var til stede på kampen, er tidligere Manchester United-sjef Alex Ferguson. Skotten tildelte Angel Di Maria prisen som banens beste spiller etter kampen. Di Maria var svært fornøyd etterpå, naturlig nok.

- For meg er det fantastisk å vinne dette trofeet med Real Madrid, det har vært en drøm siden jeg var liten gutt. Jeg er veldig glad nå. Laget vårt kjempet om tre titler i år, og jeg er glad vi klarte å vinne i dag, sier han.

P.S: Se høydepunkter fra kampen her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Ud676WOCAOqLKrY7rxCmbYKGnKCCSGF_h0saiEHcyR5_jNe_9QT9Qq6gkZJ0bdnuJAy3U1yBAyl9l8N2lWwRcX0YYseZuYZaCI-XV_zltq6IORLro9WOAx0tNOR3vjhZzcANeqau4WU&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

LES OGSÅ:

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?