*Nettavisen* Sport.

Ble overrasket da han så tekstmeldingen fra Mourinho

SERIEMESTER: Til tross for at han forlot Chelsea i januar, kan også Andre Schürrle kalle seg engelsk ligamester. Foto: Richard Heathcote (Getty Images)

Portugiseren kom med en gledelig nyhet.

Tidligere Chelsea-spiller Andre Schürrle (24) ble overrasket da han så at han hadde fått en tekstmelding fra sin tidligere manager Jose Mourinho.

Til BBC forteller den tyske landslagsspilleren som nå spiller for Wolfsburg, at han måtte smile da han leste hva portugiseren hadde å fortelle.

I meldingen gjorde Mourinho det nemlig klart at også Schürrle hadde blitt seriemester da Chelsea sikret ligagullet med 1-0-seieren over Crystal Palace tidligere denne måneden.

- Jeg visste ikke at jeg skulle få en medalje ettersom jeg nesten ikke spilte i andre del av sesongen, sier Schürrle.

- Jose Mourinho sendte meg en melding hvor han fortalte at jeg skulle få en medalje og han lurte på om jeg kunne komme på den siste seriekampen. Jeg synes det var veldig hyggelig, forteller 24-åringen.

Chelsea solgte 24-åringen til Wolfsburg for 22 millioner pund i vinterens overgangsvindu, men tyskeren fikk nok kamper før overgangen til å kunne kalle seg mester. Nå takker han sine venner i Chelsea.

- Jeg er veldig glad på mine tidligere lagkameraters vegne. De spilte en veldig bra andre halvdel av sesongen. Det er hyggelig for meg å få en medalje, men det er de som har gjort jobben, sier tyskeren.

Schürrle klarte aldri å spille seg til en fast plass på Chelsea-laget, til tross for flere gode innhopp. Likevel har han ingen vanskeligheter med å anbefale andre om å signere for klubben.

- Hvis man får sjansen, må man dra dit.

- Det kan være vanskelig å slippe til på førstelaget siden det er så mange gode spillere der. Manageren trenger ikke endre på noen ting fordi de vinner, og derfor blir det vanskelig. Man må bare ta vare på sjansen når man får den, forklarer Schürrle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag