Zahid som har pakistanske foreldre ble, til overraskelse for flere, ikke tatt ut i den norske troppen til landslagssjef Lars Lagerbäck som skal møte Australia og Albania i løpet av de neste seks dagene.

Nå har imidlertid et annet landslag vist interesse for spilleren.

Vålerenga melder på Twitter tirsdag kveld at Det pakistanske fotballforbundet har tatt kontakt med dem i håp om å få snakke med den tidligere VIF-spilleren.

Sportslig leder for Oslo-klubben, Jørgen Ingebrigtsen, bekrefter til Nettavisen at generalsekretæren i det pakistanske forbundet, Fahad Ayaz Khan, har tatt kontakt med dem.

- Han skrev at «vi hadde vært takknemlige om dere kunne videreformidle kontakt med Zahid fordi vi ønsker å se på mulighetene til å ta ham inn på landslaget hos oss. Vi hadde vært takknemlige om dere kunne hjelpe oss med det», sier Ingebrigtsen til Nettavisen.

Ingebrigtsen forteller videre at de henviste til Zahids nåværende arbeidsgiver APOEL.

- Vil høre på hva de har å si

Til Nettavisen forteller Zahid at han har blitt gjort oppmerksom på henvendelsen, men at han foreløpig ikke har hørt noe fra det pakistanske forbundet.

Han har heller ikke tatt stilling til om det vil være aktuelt for ham å spille for Pakistan.

- Jeg tenker bare at det er litt kult. Jeg har et godt forhold til Pakistan siden foreldrene mine er derfra. Jeg vil høre hva de har å si og så ta det litt derfra, sier Zahid til Nettavisen.

Pakistan ble i fjor utestengt av FIFA som følge av ulovlig involveringer fra en tredjepart, men Det internasjonale fotballforbundet opphevet suspensjonen forrige uke.

Zahid forteller at han er klar over at det har vært en krevende periode for fotballen i Pakistan.

- Jeg tror ikke ting har vært helt hundre prosent for landslaget deres. De har ikke spilt offisielle kamper på noen år og ting er ikke helt perfekt der når det gjelder fotball. Jeg får bare høre på hva de har å si, forteller APOEL-spilleren.

Ikke hørt fra Lagerbäck

Mens Det pakistanske fotballforbundet er ivrige etter å komme i kontakt med spilleren, har han foreløpig hørt lite fra Norges Fotballforbund.

Landslagssjef Lagerbäck fortalte til Nettavisen forrige uke at Zahid var blant spillerne som ble vurdert, men som de likevel ikke valgte å ta med.

- Han ligger jevnt med noen andre spillere, men en grunn til at vi ikke tok han med, var at vi ikke vil røre om for mye. Vi begynner å smale inn på spillere som vi ønsker skal forme en stamme, men også hvor mange plasser vi skal kunne holde åpne, sa Lagerbäck til Nettavisen.

Zahid ønsker i utgangspunktet ikke å kommentere det siste landslagsuttaket, men forteller at ikke har hørt noe fra Lagerbäck eller at han heller ikke tidligere har snakket med svensken.

- Jeg tenker ikke noe spesielt på det. Jeg har aldri vært i kontakt med dem. Det er ikke noe jeg går og tenker spesielt på, sier Zahid.