RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble presentert i norsk klubb - hevder avtalen ikke eksisterer

KAOS: Det hersker full forvirring rundt overgangen til Emem Edouk.
KAOS: Det hersker full forvirring rundt overgangen til Emem Edouk. Foto: Sarpsborg08
Sist oppdatert:
Overgangskaos for Sarpsborg.

Den nigerianske spissen Emem Edouk ble presentert som ny Sarpsborg-spiller før jul, men hevder nå at han ikke har noen avtale med den norske klubben.

Ifølge Daily Post sier spissen at Sarpsborgs bud ble avslått av Dolphins.

- Jeg var i Norge, men Dolphins godtok ikke overgangen. De sa at summen på 150.000 euro, som Sarpsborg hadde tilbudt ikke var stor nok, sier Edouk.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad har tippeligaklubben trodd at det var A & B Academy som satt på de økonomiske rettighetene til spilleren. Edouk sier videre at Dolphins skal ha rådet ham til å signere for tunisiske Esperance.

- Dolphins rådet meg til å signere med dem. Det har jeg nå gjort, og klubben er klar over det. Jeg har skrevet under for tre og et halvt år, sier han.

Thomas Berntsen i Sarpsborg sier at klubben forholder seg til den avtalen de har med spilleren og venter at Edouk er i Sarpsborg den 18. januar.

- Edouk har bekreftet, både muntlig og skriftlig, at A&B Academy er klubben som eier ham. Også klubben har bekreftet dette selv, og da regner vi med at det er riktig. Vi har en vanntett kontrakt, sier Berntsen til SA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere