*Nettavisen* Sport.

Ble rik på utrolig Liverpool-mål

Xabi Alonso, Liverpool.

Xabi Alonso, Liverpool. Foto: AFP/Scanpix

En Liverpool-supporter tjente nærmere 300.000 kroner da Xabi Alonso scoret fra egen banehalvdel mot Luton.

09.01.06 16:21

Liverpool snudde det som så ut til å bli en flau FA-cupkamp, til seier 5-3 i lørdagens kamp mot Luton. Men for supporter Adrian Hayward var det nok ikke seieren som varmet mest.

Før sesongen satte han nemlig 200 pund (2320 kroner) på at midtbanespiller Xabi Alonso skulle score fra egen banehalvdel. På overtid gikk det utrolige veddemålet, til en odds på 125 ganger pengene, inn.

Lutons keeper gikk opp på et hjørnespark, Liverpool klarerte, Alonso fintet ut keeperen og satte ballen i mål fra over 60 meters hold - godt inne på egen banehalvdel.

5-3, avansement i FA-cupen og 290.000 kroner inn på Haywards konto. Han satte veddemålet fordi han hadde sett spanieren forsøke det samme flere ganger i fjor.

- Etter at jeg hadde satset pengene, hadde jeg alltid sett for meg at det ville skje etter at motstanderens keeper gikk opp på corner i en cupkamp, sier 42-åringen til Daily Mail ifølge Reuters.

- Likevel kunne jeg nesten ikke tro det da jeg så Luton-keeperen løpe opp. Jeg trodde jeg skulle besvime. Da ballen gikk inn tok jeg helt av, fortsetter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.