Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir det Brian Deane?

Foto: J. Quinton / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Sarpsborg 08s nye trener blir trolig klar i dag.

Valget står mellom Brian Deane og Bo Henriksen som ny trener i Sarpsborg 08, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

- Fortsatt er det noen detaljer som står igjen, før kontrakten med den nye treneren vil bli signert. Det var muligheter for at det kunne skjedd mandag, men slik ble det ikke. Vi kommer til å fortsette med praten i dag og jeg har tro på at vi kommer i mål, sier leder i sportslig utvalg i Sarpsborg 08, Bjørge Øiestad.

Helt klart
SA-sporten er sikker på at det er Brian Deane og Bo Henriksen som er de to kandidatene som 08 jobber med.

- Jeg ønsker fortsatt ikke å bekrefte de to navnene som verserer. Dette på grunn av at vi er i sluttforhandlingene med den nye treneren, og det kan by på enkelte problemer hvis jeg gjør det det, forteller Øiestad til SA.no.

- Hvor nær er dere for å få underskriften til den nye treneren?

- Vi har aldri vært så nær som vi er nå. Det gjenstår noen detaljer som ikke er helt klare og derfor har jeg tro på at samtlige brikker vil falle på plass i løpet av dagen.

En pakke
- Det ryktes at det kan komme flere sammen med hovedtreneren?

- Det er riktig. Vi har to forskjellige alternativer. Blir det den ene treneren så kommer det også en assistenttrener/toppspillerutvikler samtidig. Det er en liten kabal som skal gå i hop her og det gjør at ting må ordnes.

- Hvis det skulle bli den andre treneren, så kommer han alene. Da har vi arbeidet parallelt med en toppspillerutvikler/assistenttrener. Dette for at det skal bli slik vi ønsker det i klubben vår, forklarer han.

Sportssjef
Han kan videre fortelle at det nå jobbes i økonomiutvalget for å se hvor mye penger man har til rådighet.

- Hva med sportssjef?

- Det er noe vi jobber videre med. Her har vi en lokal og en ekstern kandidat til denne jobben. Det vil ta litt lengre tid, før en eventuell sportssjef er på plass. Det er det økonomien som bestemmer. Vi må heller ikke glemme at vi gjerne skal ha noen flere spillere på plass også til eliteseriesesongen tar til, sier han.

Sarpsborg 08 rykket denne sesongen opp fra Adeccoligaen til Tippeligaen sammen med Start. Den siste plassen i neste utgave av Tippeligaen står mellom Sandnes Ulf og Ull/Kisa. De møtes til duell over to kamper, 21. og 24. november.

Les flere saker hos SA.no.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!