Gå til sidens hovedinnhold

Blir han nestemann ut?

Kilder hevder Roberto Mancini har mistet grepet i City-garderoben.

ANB: Akkurat idet Manchester City for alvor så ut til å ta opp kampen om de aller gjeveste plassene i Premier League, har det raknet totalt for de lyseblå.

Klubben befinner seg riktignok fortsatt på fjerdeplass i ligaen, men veien er kort fra himmel til helvete i en klubb der fantasimillionene brukes flittig. Pinlige 0-3 på hjemmebane for Arsenal, ble etterfulgt av 1-2-tap borte mot middelmådige Wolverhampton i helga. Spillegleden virker totalt fraværende til tross for et stjernegalleri man knapt har sett maken til i England.

Ingen lytter til Mancini
Åtte poeng opp til umulige Chelsea virker mye etter ti kamper. Nå ryktes det at Roberto Mancini kan være på vei bort fra klubben. Ifølge tabloidavisen The Sun har spillerne mistet troen på italieneren totalt.

- Det er nesten ingen i garderoben som bryr seg om Mancini. Det er et eneste stort kaos, sier en hemmelig kilde, med nær tilknytning til klubben, til avisen.

- Enkelte ganger prøver han å være tøff i garderoben, men det er ingen som bryr seg. Lagmoralen faller stadig fordi det er ingen som viser respekt for manageren, fortsetter kilden.

- Noen har til og med begynt å vedde på når han kommer til å få sparken, blir vedkommende sitert på.

Merkelig spillerbytte
Kritikken stopper ikke der. Mange City-fans rev seg nok i håret av fortvilelse da Mancini valgte å bytte ut spissen Emmanuel Adebayor på stillingen 2-1 til Wolves lørdag – inn kom forsvarsspilleren Pablo Zabaleta. Adebayor, som ikke er kjent for å gå stille i dørene, viste tydelig sin misnøye med dette valget. Åtte minutter senere innså nok også Mancini at han måtte sette inn offensive krefter for å forsøke å vinne oppgjøret da han byttet ut forsvarsspiller Micah Richards for spissen Jó.

Etter 0-3-tapet for Arsenal sist helg ble det en klinsj i spillertunnelen mellom Yaya Touré og James Milner – noe som bekrefter at lagmoralen neppe er den beste i det porøse stjernegalleriet.

Mangler vinnermentalitet
Klubbens kanskje viktigste spiller denne sesongen, Carlos Tévez, har offentlig gått ut og sagt at han ønsker seg tilbake til Argentina. Det er tydelig at han ikke trives spesielt godt i klubben. Han pådro seg for øvrig en skade i kampen mot Arsenal, og har valgt å bruke restitusjonstiden sin i hjemlandet.

Yaya Tourés agent mener spillerne mangler vinnermentalitet.

- Yaya tror noen av spillerne, kanskje spesielt de som har vært her en stund, er fornøyd med fjerdeplasser. Det virker på spillerne som at det er viktigere ikke å tape enn å vinne, siteres Dimitri Seluk, Yaya Tourés agent, på.

(ANB)

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg