RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir ikke kastet ut

Foto: Morten Holm/SCANPIX
Lyne får fortsette på Ullevaal.

Lyn har på grunn av likviditetsproblemene slitt med å betale stadionleien på Ullevaal.

Den kriserammede Oslo-klubben sto i reell fare for å bli kastet ut. I så fall hadde de også vært ute av Tippeligaen, fordi det ikke er tillatt å bytte hjemmebane underveis i en sesong,

Nå er imidlertid AS Ullevaal Stadion og FC Lyn Oslo har kommet frem til en løsning med hensyn til betaling for bruk av Ullevaal Stadion ut sesongen, noe som medfører at FC Lyn Oslo fortsatt kommer til å spille alle sine hjemmekamper på landskamparenaen. Det opplyser partene i en pressemelding.

- Vi er glade for å ha kommet frem til en løsning som blant annet innebærer forskuddsbetaling foran hver hjemmekamp, samtidig som Lyns situasjon overfor øvrige kreditorer er ivaretatt. Lyn og Ullevaal Stadion hører sammen, og nå skal vi i fellesskap ha fullt fokus på å lage best mulig rammer rundt Tippeligakampene, sier administrerende direktør i AS Ullevaal Stadion, Jack Hemmestad jr, og administrerende direktør i FC Lyn Oslo, Erik Langerud.

Lyn er også i full gang med å kutte personalkostnadene, ved at spillere den siste tiden har forlatt klubben.

Sportslig går det ikke bra. Laget har bare vunnet en av de 17 første seriekampene og ligger sist i Tippeligaen. Torsdag endte cupeventyret i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere