Blir ikke Liverpool-spiller

Foto: Getty Images / All Over Press

Diego Costa har signert en ny kontrakt med Atletico Madrid til 2018.

15.08.13 16:11

Diego Costa har denne sommeren vært koblet med en overgang til Premier League og Liverpool.

Nå har han signert en ny kontrakt med Atletico Madrid, og den nye kontrakten har en varighet frem til juni 2018, melder klubben på sine hjemmesider.

Costa har denne sommeren vært koblet med en overgang til Premier League og Liverpool, men Brendan Rodgers må nå titte etter spillere et annet sted.

Brasilianeren har vært i den spanske hovedstadsklubben siden han forlot Valladolid i 2010, og har hatt en sentral rolle i laget siden hans ankomst. Han har vært koblet til Liverpool i dette overgangsvinduet, men den nysignerte kontrakten setter en stopper for angriperens overgang til Premier League-klubben.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha vunnet tilliten og kjærligheten til klubben supportere, mine medspillere og de andre i klubben. Dette er et spesielt øyeblikk for meg og jeg er veldig glad for å være her, sier Costa.

Han takker klubben for at de har gitt ham muligheten til å bli i klubben så lenge, og at han ønsker å utvikle seg til en enda bedre fotballspiller med tiden.

Forrige sesong scorte Costa 20 mål for «los rojiblancos», og han var sentral da laget vant den spanske cupen over Real Madrid i mai i år. Det var første gangen Atletico slo byrivalen på fjorten år.

- Dette har vært en av de største prioriteringene til klubben i år og det er en gladnyhet for alle våre supportere, sier president José Luis Pérez Caminero om kontraktsforlengelsen.

Han omtaler Costa som en av de viktigste spillerne i laget, og at det har vært viktig for klubben å beholde den samme stammen i spillertroppen som har gitt dem suksess de siste årene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.