RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Bølle-Bernt» slo tilbake

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Med sitt første mål for Vålerenga slo Bernt Hulsker (27) tilbake mot kritikerne som har kalt ham både en bølle og en juksemaker.

VÅLERENGA – BRANN 1-0: Hulsker lagde kampens eneste mål etter bare ti minutter, og var nære på å lage både ett og to til senere i kampen. I en kamp som handlet mer om penger enn poeng for VIF, var Hulsker og reservekeeper Øyvind Bolthof de som imponerte mest.

- Bryr meg ikke om Soma
Før kampen uttalte Brann-stopper Ragnvald Soma til en bergensavis at Hulsker er en juksemaker, som filmer seg til straffespark. Andre har tidligere kalt Hulsker en bølle, og han har da også fått sin del av gule og røde kort de siste årene.

- Jeg har ikke lest så mye om det. Hva Soma mener og andre mener, bryr jeg meg ikke om, sa Hulsker til TV 2 Nettavisen etter kampen.

- Vi var involvert i en del dueller, og i mange av dem blir det en del knuffing og kjemping, men det er sånn det er. Han er jo midtstopper og jeg spiss. Det var deilig å score i dag, jeg merker at formen blir bedre og bedre.

- Møkka lei!
Brann hadde en finaleplass i Royal League å spille for, men virket tafatte og umotiverte. Dessuten fortsatte sjansesløsingen, akkurat som mot Tromsø i eliteserien sist mandag. Det får trener Mons Ivar Mjelde til å se rødt.

- Jeg er møkka lei av at vi skaper store sjanser og ikke scorer, sa Mjelde, som plasserte stjernene Raymond Kvisvik og Bengt Sæternes på innbytterbenken før kampen. Duoen kom innpå 27 minutter før slutt, uten at noen av dem imponerte eller skapte noen farligheter.

- Det kommer mange viktige kamper framover, og vi trenger spillere med overskudd, sa Mjelde om laguttaket.

Rekdal fornøyd
VIF-trener Kjetil Rekdal så kampen fra tribuneplass etter å ha blitt suspendert fra trenerbenken i to kamper. Han var fornøyd med det Hulsker og resten av det reservepregete VIF-laget viste.

- Jeg synes vi vinner fortjent. Brann var gode i deler av 1. omgang, men så tok vi helt over i andre. Det var godt å se Bernt (Hulsker) være så pigg som i dag, han blir viktig for oss framover, sa Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Samtidig skrøt Brann-trener Mjelde av Vålerenga-spillerne.

- Jeg misunner Vålerenga den råskapen og det killer-instinktet de skaper gang på gang. Vi har bare vist glimt av det Brann er gode for.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere