RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blodig Madrid-drama

Sist oppdatert:
Det ble en hard batalje mellom storlagene fra Madrid.

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 0-0:

Det ble 0-0 mellom naborivalene Atletico Madrid og Real Madrid i det første kvartfinaleoppgjøret i Champions League tirsdag kveld.

Real Madrid var alt i alt det beste laget, men da dommeren blåste av kampen etter 90 minutter stod det fortsatt 0-0.

Til tross for det «kjedelige» resultatet, var kampen på ingen måte uten dramatikk. I den andre omgangen kom blant andre Mario Mandzukic i fokus da han flere ganger måtte ut med et blodig kutt han pådro seg i en duell med Real Madrid-spiller Serigo Ramos.

Men til tross for flere småstygge situasjoner mellom en rekke spillere, fikk samtlige 22 mann fullføre kampen som altså endte med uavgjort. 

- Ikke et bra resultat
Det er Real Madrid-manager Carlo Ancelotti lite fornøyd med.

- Det er ikke et bra resultat. Vi spilte veldig bra i førsteomgang og burde ha scoret, men vi er fornøyd med måten vi spiller på. Nå må vi forsøke å kopiere det vi gjør i førsteomgang her på vår hjemmebane i returkampen, sier Ancelotti ifølge BBC. 

Atletico-manager Diego Simeone virket å være brukbart fornøyd med eget lags innsats tirsdag kveld.

- Vi møter en veldig sterk motstander og jeg er veldig imponert over måten vi klarer å heve oss etter pause, sier Simeone til UEFA.

- Nå skal de spille returoppgjøret foran deres egne fans og de kommer til å legge ned en stor innsats, så vi må fortsette å være fokuserte, sier argentineren.

Bale-sjanser
Kun tre minutter var spilt da Gareth Bale fikk en kjempesjanse til å gi Real Madrid en drømmestart på oppgjøret. Waliseren ble spilt alene med keeper, men Jan Oblak i Atletico-målet gjorde en kjempejobb med å avverge sjansen.

De hvitkledde var det klart beste laget før pause, og fortsatte å presse Atletico utover omgangen.

Da cirka 30 minutter var spilt, kom Bale til nok en stor mulighet da han ladet kanonen fra distanse. Denne gangen var Oblak noe mer usikker mellom stengene. Atletico-keeperen ble tvunget til å gi en retur på skuddet, men heldigvis for hjemmelaget dukket ingen av Real Madrid-stjernene opp å returen.

FLERE SJANSER: Gareth Bale kom til flere sjanser mot Atletico, men klarte ikke overliste Jan Oblak.

Like før pause var gjestene nok en gang nære scoring. Denne gangen var det James Rodriguez som truet hjemmelagets mål på en kontring. Men colombianerens avslutning fra skrått hold ble stoppet av Oblak.

Ved pause stod det fortsatt 0-0.

Blodig Mandzukic
Mens Real Madrid dominerte store deler av den første omgangen, kom hjemmelaget mer med etter pause.

Det var riktignok ingen stor omgang av noen av lagene. Og i stedet kom en duell mellom Mario Mandzukic og Sergio Ramos mest i fokus.

Sistnevnte traff Atletico-spissen i ansiktet med albuen, noe som førte til at kroaten flere ganger måtte ha pleie for en kutt i ansiktet utover omgangen.

Kuttet hindrer imidlertid ikke Mandzukic fra å komme til en svært stor sjanse på overtid av andreomgang, men dessverre for hjemmefansen ble avslutningen blokkert av en Real Madrid-spiller.

Dermed endte oppgjøret 0-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere