RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bodø/Glimt får keeperbot

Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)
Sist oppdatert:
Overgangsrot koster Bodø/Glimt 15.000 kroner.

Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund besluttet fredag å ilegge FK Bodø/Glimt en bot på 15.000 kroner, for brudd på bestemmelser i klubblisensmanualen.

Bakgrunnen for boten skal være at Glimt den 31.08.08 opplyste om at de ikke hadde forfalte betalingsforpliktelser til Start i forbindelse med Kenneth Høies overgang i 2007.

Dette til tross for at klubben på gjeldende tidspunkt skyldte Start penger for overgangen, opplyser NFF i en pressemelding.

Det var etter to serierunder i 2007-sesongen at Glimts førstekeeper, Pawel Londak, ble langtidsskadet. Siden klubben bare hadde én spilleklar keeper i troppen, fikk de dispensasjon fra NFF til å hente en erstatter. Valget falt altså på Starts Kenneth Høie.

Høie sto fast som førstekeeper i Glimt, og fikk 10 kamper på låneoppholdet. Deretter returnerte han til Start, og har siden den gang også vært førstevalg på Sørlandet.

NFF hadde i sin anmeldelse innstilt på at klubben skulle ilegges en bot på 35 000 kroner. Etter en helhetsvurdering av ovennevnte forhold, fant imidlertid doms- og sanksjonsutvalget at en passende bot for forseelsen var 15.000 kroner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere