Bodø/Glimt jager sjuende strake

Foto: Anders Vanderloock (Scanpix)

BodøGlimt har vunnet seks av seks mulige hjemmekamper på Aspmyra denne sesongen.

16.06.13 10:29

Sportspills meny søndag:
Oddstips: Endelig opptur på Romerike?
V65 Leangen: Supersøndag på Leangen
V64 Gävle: Espen og finnen

Søndagens tippekupong består av seks kamper fra Adeccoligaen, fire kamper fra Oddsen-ligaen, en kamp fra 3. divisjon og en kamp fra svensk 1. divisjon. Bonuspotten søndag er på ca 1 million kroner og innleveringsfristen er som vanlig kl 17.55.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Bodø/Glimt - Stabæk
Seks strake hjemmeseire for Glimt, som endelig også lyktes på bortebane sist helg ved å slå Mjøndalen 3-0. Det var nordlendingenes første borteseier for sesongen, og Glimt er dermed oppe på andreplass, kun to poeng bak serieleder Ranheim. Formen er strålende med 5-2-0 på de sju siste og søndag er også Ibba Lajaab tilbake etter karantene.

Også Stabæk er i form nå og står med fem seire på de seks siste seriekampene. Meget sterk 4-1 seier hjemme på Nadderud mot serieleder Ranheim sist. Det sendte laget opp på 6.plass og siste playoffplass, og det er kun seks poeng opp til serieleder Ranheim. Borte står laget med variable 2-2-2.

Før elller siden ryker Bodø/Glimt på et poengtap hjemme og vi utelukker ikke helt at Stabæk kan knipe poeng. HU.

2. Kongsvinger - Follo
Etter en positiv sesonginnledning står Kongsvinger med 1-2-4 på de sju siste seriekampene og totalt 13 poeng. Det gir en foreløpig 10. plass, der det er fem poeng ned til streken og seks poeng opp til Stabæk på playoff. Hjemme på Gjemselunden står Kongsvinger med 2-1-2.

Follo hadde fortjent mer enn 0-1 hjemme mot Fredrikstad mandag, men straffebom og forspilte sjanser gjorde at laget ble uten poeng. Bra opphenting hjemme mot Hødd torsdag, da laget kom tilbake fra 0-2 og berget 2-2, men det skal tillegges at Hødd fikk en mann utvist på stillingen 0-2. Også den kampen gikk hjemme på Ski stadion. Totalt står Follo med åtte poeng og svake 1-0-4 på bortebane.

Et uthvilt Kongsvinger mot et hardt matchet Follo. Vi har svært god tro på alle tre poengene blir igjen i Kongsvinger. H.

3. Ranheim - Ham-Kam
Ranheim topper fortsatt tabellen med sine 25 poeng, selv om laget gikk på en skikkelig bortesmell mot Stabæk sist helg og røk hele 1-4. Hadde fem strake seire før det, og står med 3-1-1 på hjemmebane.

Også Ham-Kam henger bra med, men det er i all hovedsak grunnet sterke tall hjemme på Briskeby (4-2-0). Borte går det betydelig tråere for hedmarkingene (2-0-3).

1-2 og 1-1 i de to siste tilsvarende, men solide Ranheim reiser seg trolig direkte mot forholdsvis bortesvake Ham-Kam. H.

4. Strømmen - Kristiansund
Det er fortsatt hjemmebane som gjelder foor Strømmen som røk på sitt fjerde av seks mulige bortetap (0-2-4) mot Ham-Kam sist helg. Med fine 2-2-1 hjemme på Strømmen er laget fortsatt over streken med sine 10 poeng og det blir trolig nok en sesong med kamp for å overleve.

Nyopprykkede Kristiansund har innledet sesongen på en flott måte og er på 7. plass med sine 17 poeng. Men ikke uventet varierer laget en del i prestasjonene. 5-2-4 totalt, 3-1-2 på hjemmebane og 2-1-2 på bortebane er en god dokumentasjon på akkurat det.

Dette er vrient og vi ser oss nødt til å bruke alle tegn. HUB.

5. Ullensaker/Kisa - Hødd
Nedrykksplass for Roar Johansen og Ullensaker/Kisa etter kun en seier hittil og totalt 1-4-6. Sist helg ble det i det minste et sterkt bortepoeng mot Sandefjord (1-1) og laget gjorde også en sterk cupkamp mot Sogndal 29. juni (tap 3-4 på Fosshaugane). Steevan Dos Santos og Truls Jørstad stod over med karantene sist helg, men skal være tilbake søndag. 1-2-3 er tallene på hjemmebane.

Hødd er oppe på en sterk fjerdeplass med sine 22 poeng, og hadde tre poeng i lomma borte mot Follo torsdag, men fikk,Torset utvist kvarteret før slutt. Den utvisningen ble kostbar og Hødd måtte nøye seg med 2-2. Normalt bortesvake Hødd står med fine 3-1-2 på bortebane hittil.

Fjorårets oppgjør endte med 3-1 til hjemmelaget, men årets utgave av Ull/Kisa ser svakere ut. Vi tror klart mest på hjemmelaget. H.

6. Vard Haugesund - Bryne
Hett Rogalandsoppgjør i Haugesund dette, der nyopprykkede Vard Haugesund tar imot Bryne. Etter en meget imponerende 2-0 seier borte mot Hødd sist helg, tok Vard Haugesund sesongens andre trepoenger, men laget er fortsatt under streken med sine åtte poeng. Hjemme i Haugesund har laget fortsatt ikke vunnet (0-2-3).

Normalt bortesvake Bryne har faktisk ikke tapt på bortebane enda (1-4-0), men er likevel ikke bedre enn nummer 8 på tabellen etter 3-0-2 hjemme på Jæren. Formen er helt på det jevne med 1-1-2 på de fire siste seriekampene og sist helg ble det altså den fjerde av fem mulige poengdelinger på fremmed gress når laget spilte 0-0 mot Follo.

Heller ikke dette er en enkel kamp å vurdere, men vi har en følelse av at hjemmelaget kan få sin første trepoenger hjemme søndag. HU.

7. Asker - Kvik Halden
Lars Bohinen og hans Asker stod med åtte strake seire, før sesongens første tap kom sist helg borte mot Drøbak/Frogn (0-1). Hjemme på Føyka har alt gått på skinner hittil og fire hjemmekamper har gitt full pott. Med 24 poeng hittil, har laget tre poeng ned til Vålerengas 2. lag og overraskelsen Førde på de to neste plassene.

Kvik Halden har med 5-1-3 totalt skaffet seg 16 poeng og det gir en foreløpig 6. plass på tabellen. Haldenseren står med 2-1-1 på fire spilte bortekamper og holder helt grei form.

Asker er nok veldig revansjesugne etter tapet sist helg og vi har svært god tro på at laget er tilbake på vinnersporet her. H.

8. Bærum - Drøbak/Frogn
1. divisjon avdeling 1 også denne. Bærum har fire av fire mulige seire hjemme, men til tross for solide 2-2-1 på bortebane er faktisk ikke laget bedre enn nummer fire på tabellen. Litt skuffende 2-2 borte mot Skarbøvik sist helg.

Drøbak/Frogn bel altså det første laget til å beseire serieleder Asker sist helg hjemme i Drøbak (1-0) og også Drøbak/frogn henger bra med i toppen etter 6-1-2 totalt. Borte er tre av fire vunnet (3-0-1).

Meget hjemmesterke Bærum får en solid test her, men vi tror ikke laget taper. HU.

9. Østsiden - Nesodden
1. divisjon avdeling 1 også denne. Østsiden tok en meget sterk 3-1 seier borte mot Vålerenga 2 mandag og avanserte dermed til 8. plass på tabellen med sine 12 poeng. 1-2-1 hjemme i Østfold hittil.

Nesodden ligger sist på tabellen og venter fortsatt på sesongens første seier. Hjemme mot Førde søndag kom det femte strake tapet (1-2). 0-2-7 totalt og 0-2-2 på bortebane og i øyeblikket fremstår Nesodden som en klar nedrykkskandidat.

Østsiden er neppe til å stole på og Nesodden har tatt poeng i to av fire bortekamper og kan gjøre det igjen. Vi værer en smell og dekker fullt ut. HUB.

10. Nybergsund - Gjøvik
Etter 0-3-3 på seks kamper har Nybergsund våknet med to flotte tomålsseire på rad. Spesielt hjemmegevinsten mot Lyn for fjorten dager siden var solid. De to seirene har sendt laget opp på en foreløpig 8. plass med sine 12 poeng. Hjemme i Trysil er laget fortsatt ubeseiret (2-2-0).

Variable Gjøvik står med 4-0-5 etter sine ni første seriekamper og ligger på plassen foran Nybergsund på tabellen, med samme poengsum. Svake 1-0-3 på bortebane.

Nytente Nybergsund må ha en flott sjanse til sin tredje strake seier søndag. H.

11. Nordre Land - Modum
3. divisjon avdeling 4. Nordre Land åpnet med to seirer,men har siden levert 0-1-7 på åtte kamper og ligger tredje sist på tabellen. I 1-4-tapet for Mjøndalen 2 tirsdag gikk Michael Enriquez og Bjørn Mæhlum ut med skader. 0-3-tap hjemme og 2-0-seier borte mot dagens motstander i fjor.

Modum FK gikk fra årsbeste mot Asker 2 til årsverste i 1-3-tapet hjemme mot svakt plasserte Drammens BK. Jermund Berg ble utvist og er dermed suspendert her.

Dette ser vidåpent ut og vi dekker fullt ut. HUB.

12. Karlstad BK - Utsiktens BK
Svensk 1. divisjon Södra avdeling. Karlstad BK ligger nest sist med sine 8 poeng. Etter 0-2-3 på fem kamper slo laget tilbake lørdag med 4-0-seier borte mot Limhamn Bunkeflo 2007. Enorm effektivitet der alle målene kom i 2. omgangen. Hjemme i Karlstad står laget med 1-0-3.

Med sterke 4-0-1 hjemme og tilsvarende svake 0-1-4 på bortebane er Utsiktens på 6. plass med 13 poeng. Mandag kom årets første hjemmetap mot Trollhättan (0-3). Fire strake tap på fremmed gress. Martin Dohlsten, David Johansson,Joakim Edström og MihaelJevtic er skadet.

Enda en vidåpen kamp dette, men vi tror ikke hjemmelaget taper. HU.

96-rekker:
1. HU
2. H
3. H
4. HUB
5. H
6. H
7. H
8. HU
9. HU
10. H
11. HU
12. HU

Klikk her for å levere vår 96-rekker (klikk på fanen Midtuke)

432-rekker:
1. HU
2. H
3. H
4. HUB
5. H
6. HU
7. H
8. HU
9. HUB
10. H
11. HUB
12. HU

Klikk her for å levere vår 432-rekker (klikk på fanen Midtuke)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.