*Nettavisen* Sport.

Bohinen klar for comeback

Lars Bohinen Foto: Erlend Aas/Scanpix

Lars Bohinen har ikke spilt en kamp siden UEFA-cupmøtet mot Wisla Krakow 27. november 2003. Nå kan Vålerengas assistenttrener bli tvunget til å gjøre comeback.

02.03.05 14:56

For ifølge VG er Steffen Iversen, Daniel Fredheim Holm, Thomas Holm, Tom Henning Hovi, Ronny Johnsen, Christian Grindheim og Alexander Mathisen alle uaktuelle til Royal League-møtet med IFK Göteborg i morgen kveld.

På benken?
Dermed sitter Vålerenga igjen med en syltynn stall før møtet mot Arne Erlandsens disipler - og klubbens assistenttrener og sportslige administrator Lars Bohinen blir tvunget til å snøre på seg fotballskoene igjen.

- Vi har dessverre fått en del sykdom i laget som gjør at vi må ha folk på benken som normalt sett ikke ville vært der. Blant annet meg selv, bekrefter Lars Bohinen overfor TV 2 Nettavisen.

Bohinen har ikke spilt en kamp siden 27 november 2003. Den gang kom han inn som innbytter etter 65 minutter.

- Holder i ti minutter
Den tidligere tidligere Nottingham, Blackburn og Derby-proffen har trent jevnlig med Vålerenga etter at han la opp, men innrømmer at kampformen er langt unna.

- Jeg er i troppen, men sannsynligheten for at jeg kommer innpå er svært liten. Jeg føler meg imidlertid godt nok trent til å spille dersom det skulle skje, mener 35-åringen.

- Hvor lenge holder du ut i så fall?

- He, he. I hvert fall ti minutter, kanskje 20, svarer en flirende Bohinen, som står bokført med 49 landskamper og 10 mål for Norge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag