RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SENDTE SMS: - Er det offside, spurte Lars Bohinen TV 2s MIni.
SENDTE SMS: - Er det offside, spurte Lars Bohinen TV 2s MIni. (NTB scanpix)

Bohinen sendte SMS til Mini midt i kampen

Sist oppdatert:
Treneren hadde et spørsmål til TV 2-eksperten.

SANDEFJORD - HAUGESUND 0-1:

I møtet mellom Sandefjord og Haugesund i Tippeligaen søndag fikk hjemmelaget annullert et mål for offside etter 39 minutter.

Kjell Rune Sellin satte ballen i mål for Sandefjord, men dommer Tore Hansen og hans menn valgte å blåse offside på fulltrefferen.

Det var vanskelig å se hvor vidt det var en riktig avgjørelse og selv ikke Sandefjord-trener Lars Bohinen var sikker i sin sak her.

Derfor valgte treneren å sende en tekstmelding til tidligere landslagskollega Jahn Ivar Mini Jacobsen som satt i TV 2-studio.

Fikk SMS
Mini var en del av ekspertpanelet i FotballXtra og fikk tekstmeldingen på direkten. Det delte han med TV 2s seere og de andre ekspertene.

- Hvem får jeg tekstmeldingen av nå? Lars Bohinen, sa Mini i studio samtidig som panelet diskuterte hvorvidt Sellin var offside eller ikke.

- Han lurer sikkert på om det var offside. Ja, det gjør han. Vi svarer nei, bare for å fyre opp litt. Når han har kjeftet ut dommeren i pausen, så sender jeg en ny melding og skriver «faen, jeg tok feil», sa Mini.

- Kjør på videre, dere, så skal jeg svare Lars, sa han til latter fra de andre.

En i fleisen
Det sto dermed 0-0 til pause i Sandefjord.

I andre omgang skulle vondt bli verre for Bohinens menn. Fem minutter før full tid satte nemlig gjestene fra Haugesund inn vinnermålet.

Daniel Bamberg og Simon Diedhiou kombinerte fint og sistnevnte fikk ballen på femmeteren. Han takket, bukket og sendte inn 1-0.

Dermed ser det svært mørkt ut for Sandefjord. Laget står med 13 poeng og ligger helt sist i Tippeligaen. Fem serierunder gjenstår og opp til trygg plass er det nå åtte poeng. Haugesund ligger som nummer ti på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere