RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bokseren Gamst

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen slo ballen i mål med hånda i lørdagens kamp mot Newcastle. Det holdt til seier.

NEWCASTLE - BLACKBURN 0-1: Greame Souness ble slått av sin tidligere klubb på St. James' lørdag. Blackburns vinnermål har han antagelig mye å utsette på. Morten Gamst Pedersen ble nemlig matchvinner for bortelaget, ved å score med hånda!

Finske Shefki Kuqi trodde målet var hans da Blackburn tok ledelsen i det 74. minutt, men reprisene avslørte at Pedersen styrte ballen i målet med knyttneven. Han bokset den rett og slett i nota.

Tidsspørsmål
Det var bare et tidsspørsmål før målet skulle komme i Newcastle, men hvem som skulle ta første stikk var uvisst. Begge lag hadde feite muligheter. Nærmest var nok Blackburn ved Paul Dickov i det 17. minutt. Skotten hadde åpent mål etter et glimrende innlegg fra Pedersen, men klarte likevel å sette ballen rett på Shay Given.

I andre omgang presset Newcastle på, men fikk ikke utelling. Til slutt var det tungvekteren Morten Gamst Pedersen som kunne avgjøre med sin innboksing av 1-0. Ewood Park-laget red av sluttspurten til "The Magpies", og kunne dermed ta med seg tre poeng i kofferten hjem.

- Jeg så ikke målet, men slike hendelser jevner seg ut over en hel sesong. Jeg er takknemlig for at målet kom, og jeg synes vi fortjente det, sier Blackburns Mark Hughes til Sky Sports.

Presset sjef
Greame Souness er svært presset i Newcastles managerstol. Lørdag fikk han virkelig høre det av hjemmefansen, de vil ha ham fjernet. Spørsmålet er nå hvor lenge klubbens direktør, Freddy Shepperd, lar den hissige skotten sitte.

- Jeg har sett målet på TV nå, og det er tungt for oss, sier en litt resignert Greame Souness til Sky Sports.

Burde "Gamsten" sagt i fra til dommeren at han scoret med hånden? Ta debatten i Veggavisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere