Gå til sidens hovedinnhold

Boli reddet poeng mot serieleder Molde

Boli: - Vi kom hit for å vinne.

MOLDE - STABÆK 2-2:

Hjemmelagets spillere ønsket å revansjere seg mot Stabæk etter at moldenserne røk ut av årets Europa League torsdag kveld.

Tommy Høiland og Mohamed Elyounoussi så ut til å sørge for at de skulle klare nettopp det, men Stabæk ville det annerledes.

For etter at de to Molde-spillerne satte inn hvert sitt mål i den første omgangen, reduserte Michael Stephens etter en snau times spill. Like før slutt dunket Franck Boli inn utligningen og sørget for poengdeling i Molde.

Dermed knappet Odd inn to poeng på serieleder Molde.

- Det føles veldig bra. Vi er veldig glade for å reise hjem med dette. Vi gjør en veldig god annen omgang. Hele laget jobber veldig hardt, sa Boli til C More.

- Vi kom hit for å vinne, men vi er veldig fornøyde med poeng, avslutter han.

Høiland-mål
Det var vertene som kom best i gang på eget gress søndag ettermiddag.

Før kvarteret var spilt sendte Tommy Høiland hjemmelaget i ledelsen. Spissen fikk et innlegg fra Martin Linnes i beina og hadde ingen problemer med å sette ballen i nota.

Gjestene fra Bærum var fullt på høyde med moldenserne etter scoringen, men like før pause doblet vertene ledelsen.

Per-Egil Flo slo ballen hardt inn langs bakken fra venstresiden, og foran mål kom Mohamed Elyounoussi løpende og klinket ballen i nettet fra kloss hold.

Stabæk utlignet
En snau time ut i oppgjøret var det gjestenes tur til å notere seg i målprotokollen.

Stabæk-spillerne fikk tråklet seg igjennom forsvarsleddet til Molde, og ballen endte til slutt opp hos Michael Stephens. Midtbanespilleren dro av Vegard Forren før han dunket ballen i mål.

Stabæk hadde flere store muligheter til å utligne på Aker Arena, men gjestene måtte vente helt til det 89. minutt før de kunne juble for en ny scoring.

Dermed mistet Molde to poeng på tampen av oppgjøret.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken