Gå til sidens hovedinnhold

Bologna holder koken hjemme

Svært hjemmesterke Bologna prøves til flott odds. Sjekk lørdagens andre oddstips.

Ingen Premier League på programmet denne lørdagen, da det skal spilles femte runde i FA-cupen. Men langoddsprogrammet er uansett svært innholdsrikt. Og det er kamper fra mange ligaer i Europa, i tillegg til verdenscup i langrenn (fra Konnerud) og ishockey.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Mer suksess for Moa?
Tippetips: Iversen vinner duellen mot Riise
Lesertips: Lesernes oddstips

V75 Leangen: 38 millioner i potten

Det er dessverre vanskelig å finne de gode objektene lørdag kveld (som dette oddstipset fokuserer på). Svært mange underbetalte favoritter er på farten og de blir man sjelden rik av. Heller ikke i Frankrike er det noen spesielt gode spillobjekter denne lørdagen (Lens kan være en mulighet hjemme mot Sochaux).

Vi beveger oss derfor til Serie A og kampen mellom Bologna og Palermo. Utrolig nok så slapp Bologna inn tre mål på det første kvarteret i sin bortekamp mot Sampdoria sist helg. Sampdoria som hadde gått målløs av banen i fem kamper på rad, scoret altså tre mål på femten minutter. I fotball er fortsatt all mulig. Sampdoria gikk for øvrig målløse av banen igjen på onsdag ( i byderbyet mot Genoa). Sannsynlig lagoppstilling Bologna : Viviano, Moras, Portanova, Cherubin, Rubin, Perez, Mudingayi, Della Rocca, Ramirez, Meggiorini, Di Vaio

Det er helt annerledes når Bologna spiller hjemme på Stadio Renato Dall'Ara. Her står laget med 6-4-1 og kun serieleder Milan har reist herfra med full pott. Ekdal og Britos er fortsatt skadet, mens Della Rocca er friskmeldt. "Vår mann" Marco di Vaio står med 14 ligamål og avgjorde jo blant annet godt på overtid hjemme mot Chievo 8. desember da vi hadde foreslått spill på Bologna. Vi tar gjerne imot en gjentagelse i kveld.

Etter en god periode røk Palermo noe overraskende 2-4 hjemme for bortesvake Fiorentina sist søndag (Fiorentinas første borteseier for sesongen). Palermo ligger på en flott sjuendeplass på tabellen, og har ikke mer enn fire poeng opp til Lazio på fjerdeplass (som gir Champions League-kvalifisering). Sliter med svært viktige fravær defensivt da begge de faste backene er uaktuelle i kveld. Høyreback Cassani er skadet, mens venstreback Balzaretti er suspendert. I tillegg er den gode stopperen Goian fortsatt skadet. Sannsynlig lagoppstilling Palermo: Sirigu, Muñoz, Andelkovic, Bovo, Nocerino, Migliaccio, Bacinovic, Garcia, Ilicic, Pastore, Miccoli

Palermo har som alltid sin styrke hjemme (8-2-3), på fremmed gress er Palermo langt mer "medgjørlige, og der står laget med 4-2-6.

Tilsvarende kamp forrige sesong endte med 3-1 seier til hjemmelaget. Vi tror Bologna har en flott sjanse til tre nye poeng i aften, og hjemmeseieren betales med 2,40. Kampen kan spilles som singel og vi nøyer oss med singelspill på denne.

Spilleforslag 2 lørdag:
Kamp 89 Bologna - Palermo 2,40 2,65 2,60
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED