*Nettavisen* Sport.

Bolt: - Jeg ringte Sir Alex

Foto: (Reuters/Scanpix)

Usain Bolt var godt fornøyd da han fikk høre at Manchester United knuste Wigan.

23.08.09 10:31

Usain Bolt sikret seg sin tredje gullmedalje av tre mulige lørdag kveld, da han hjalp Jamaica til seier på 4x100 meter stafett. Og etter løpet fikk Bolt vite av BBCs reporter i Berlin at Manchester United hadde vunnet 5-0 over Wigan.

- Jeg ringte Sir Alex og sa at å tape er ikke et alternativ, fordi jeg har vunnet. Og han snakket med gutta og lot de vite hva jeg hadde sagt, og deretter gjorde de jobben, fleipet en fornøyd Bolt.

Trente med United
Jamaicaneren er nemlig en ivrig Manchester United-supporter og trente med Premier League-mestrene tidligere i år. Da skulle han blant annet lære Cristiano Ronaldo å løpe fortere. I tillegg delte Bolt ut prisen til årets spiller på Uniteds årlige prisgalla.

Men nå som Ronaldo er borte, er det Wayne Rooney som ser ut til å bli den store målscoreren. Og da Bolt fikk høre at Rooney hadde scoret sitt mål nummer 100 i den røde drakta, var ikke Bolt sen med sin hyllest til spissen.

- Wayne Rooney er en flott fyr, som har vært meget god siden har var ung. Han kommer til å lede oss til seriegullet, det er jeg sikker på. Det er han som er lederen denne sesongen og han kommer til å gjøre det bra, sier Bolt.

Kongen av VM
Usain Bolt har vært utilnærmelig i VM i Berlin. Med gull på både 100 meter og 200 meter, samt utrolige verdensrekorder i begge løpene, og nå gull i lørdagens stafett, er han den definitive kongen av mesterskapet.

Så spørs det om Sir Alex Fergusons gutter kan vinne edelt metall de også.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.