RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bolt: - Vurderer å satse på en profesjonell fotballkarriere

VURDERER FOTBALLKARRIERE: Verdens raskeste mann, Usain Bolt, vurderer å satse på en profesjonell fotballkarriere etter OL.
VURDERER FOTBALLKARRIERE: Verdens raskeste mann, Usain Bolt, vurderer å satse på en profesjonell fotballkarriere etter OL. Foto: Empics Sport (Pa Photos)
Sist oppdatert:
«Hvor vanskelig kan det være?».

Sprintkongen Usain Bolt ser for seg en karriere som profesjonell fotballspiller etter Rio-OL om to år.

Det forteller jamaicaneren i et intervju med Aftonbladet. Verdensrekordholderen på 100 og 200 meter drømmer om å skrive kontrakt med en europeisk klubb.

- Jeg vurderer å satse på en profesjonell fotballkarriere. Jeg vil gi det en ordentlig sjanse. Målet er å bli en del av en klubb i Europa. Riktig nok ikke i en av de beste ligaene, men det skal være alvor. Jeg skal delta i sesongoppkjøringen og spille noen treningskamper.

- Jeg sier ikke at jeg blir en stor fotballspiller, men når jeg ser det på TV, tenker jeg en gang iblant: «Hvor vanskelig kan det være?». Får jeg vite at jeg er håpløs, så er det OK. Da har jeg i hvert fall gitt det et forsøk, sier Bolt.

Jamaicaneren er rundt 30 år når han legger opp som friidrettsutøver, men ifølge Bolt er det ikke for sent å spille fotball.

- Jeg vil være i god form. Ryan Giggs fortsatte til han var 38 år, sier den ivrige Manchester United-supporteren.

Giggs holdt faktisk på for United helt til han var 40. Waliseren la opp som fotballspiller i mai. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere