Bolt hyller «fantastiske» Gareth Bale

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, lot seg virkelig imponere av den scoringen Gareth Bale avgjorde den spanske cupfinalen med.

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, lot seg virkelig imponere av den scoringen Gareth Bale avgjorde den spanske cupfinalen med. Foto: Franck Fife (Afp)

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, lot seg virkelig imponere av den scoringen Gareth Bale avgjorde den spanske cupfinalen med.

– Det var en scoring en hver sprinter virkelig ville ha vært stolt av slo, slo Bolt fast. Han kalte det målet Bale avgjorde kampen med for fantastisk og hyllet spissen hemningsløst.

Bale vant ballen på midtstreken ute til venstre. Han galopperte forbi Barcelonas Marc Bartra og sendte ballen mellom beina på keeper Jose Manuel Pinto, slik at Real Madrid vant 2-1.

– Det var en flott scoringen. Så mye mer er det vel ikke å si om det, sa jamaicaneren til den spanske avisen Marca fredag.

– Han (Bale) viste at han har et fantastisk tempo i kroppen. Det var imponerende å se hvordan han løp fra Barcelona-forsvareren og med stor ro satte ballen i mål mellom beina på keeperen, sa Bolt, regjerende olympisk mester på 100 og 200 meter og Manchester United-tilhenger på sin hals.

– Den scoringen Bale sto for i den spanske cupfinalen er den typen scoring en hver sprinter ønsker å score en dag. Det kan jeg gå god for, mente Usain Bolt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag