*Nettavisen* Sport.

Bolton fortsetter seiersmarsjen

Foto: AP/Scanpix

Og Stoke må regnes med mot Manchester City. Les hvorfor i dagens første oddstips.

27.11.10 10:56

Lørdagens meny fra Sportspill:
Tipping: Bonuspotten utbetales i dag!
Odds: Juventus slår et skadeplaget Fiorentina
Nyttig:
Skader og karantener i Premier League
Odds:
Lesernes oddstips lørdag
V75:
26 millioner i potten
Lotto: Vinn 35 millioner i kveld!

Dagens rikholdige langoddsprogram starter med spennende langrennsdueller allerede klokken 11.00, og deretter går det slag i slag med skøytedueller, laghopp, Premier League, Bundesliga, Serie A, Primera Division, Ligue 1 og ishockey, for å nevne noe. Vi kommer med to tips i dag og starter i England.

Stoke - Manchester City
Stoke har funnet formen og de tre siste er vunnet. Det ble 3-2 mot Birmingham og 2-0 mot Liverpool på hjemmebane, ikke veldig overraskende, men 3-0 borteseier mot West Bromwich forrige helg vitner om meget god form. 8. plass på tabellen og 4-1-2 på hjemmebane for Stoke i skrivende stund.

Skademessig er Sidibe (legg) er tilbake på nyåret. Det er usikkert om Pennant (hamstring) og Wilkinson (kne) rekker kampen.

OBS: Tidenes jackpotuke for Norsk Tipping

Manchester City vant 4-1 borte mot et noe passivt Fulham forrige helg. Bortekampen før vant de 2-0 mot West Bromwich, og det ser ut til at City er i form igjen etter perioden med tre strake tap mot Arsenal, Wolves og Lech Poznan i oktober/november. City har 4-1-2 på bortebane totalt og er blant Premier Leagues sterkeste bortelag.

Balotelli er tilbake fra karantene, endelig. Men nå er Zabaleta suspendert. Boateng (ankel) er uaktuell. Richards (ribbein) og Barry (ankel) er usikre.

Innbyrdes oppgjør:

24.02.2010 Stoke - Manchester City 1 - 1
16.02.2010 Stoke - Manchester City 1 - 1
31.01.2009 Stoke - Manchester City 1 - 0

Borteseiere er meget sjelden kost mellom disse to lagene. Vi har Stoke som ørsmå favoritter, men City vant 4-1 borte mot Fulham og de kan selfølgelig vinne igjen, selv om Stoke trolig går langt mer aggressivt til verks i dag enn Fulham gjorde. 1,55 for at denne kampen ender med hjemmeseier eller uavgjort frister nok til at vi tar det med i en dobbel.

Nå kan du tippe på iPhone

Bolton - Blackpool
Boltons 4-5-1 på de ti siste er veldig bra. Sist vant man 5-1 hjemme mot Newcastle, og Elmander og Kevin Davies er i storform. Bolton ligger på en fin femteplass og har 3-3-1 på hjemmebane totalt.

Gardner (lår), J. O’Brien (kne), Samuel (legg) og S. Davis (kne) er uaktuelle, ellers står det bra til og vi får trolig se den samme, vinnende startelleveren som sist.

Blackpool spiller offensiv fotball, på godt og vondt. Det har gitt 5-3-6 totalt, det holder til en godkjent 12. plass, og vi merker oss også målforskjellen på 21-27, ligaens mest underholdende. Forrige bortekamp ble det noe så sjeldent som 0-0, mot West Ham. Før det tapte man 2-3 mot Aston Villa. Blackpool har overrasket med borteseire i Liverpool, Newcastle og mot Wigan, men de har også tapt med relativt klare sifre mot andre motstandere, og det er vanskelig å forklare hvorfor. Det er kanskje slik at med Blackpools måte å angripe på fra start blir det enten eller, man satser alt på en tidlig scoring hver gang og så er det 50/50 om man klarer det eller gir bort for mye rom til motstander og får et baklengs.

Harewood (hamstring) er ute i seks uker, han er et av lagets mest effektive angrepsvåpen og dette er nesten nødt til å svekke Blackpool. Sylvestre (hamstring) og Basham (kne) er usikre. Gilks (kne) er tilbake ved nyttår. Clarke (kne) er ute til våren.

Dette taper Blackpool, vi kan ikke skjønne annet. Meget mulig at de scorer både ett og to, selv uten Harewood, men slik de spiller vil Bolton da score tre eller fire. Vi har ikke muligheten til å spille Over 2,5 mål, eller over 3,5 mål for den saks skyld, hos Norsk Tipping. Men hjemmeseier med to mål eller mer skal det også være gode muligheter for, og 2,40 på at så skjer er en brukbar deal fra Norsk Tipping i dag. Vi får en dobbel til 3,72 i odds. Vi setter 100 kroner på denne, fristen er klokken 15.55.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

52. Stoke - Manchester City (1-0) 1,55 3,60 3,95
54. Bolton - Blackpool (0-1) 2,40 3,40 2,15

Total odds 3,72

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.