RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bommet og bommet: - For et sjansesløseri!


MISBRUKTE GYLDEN MULIGHET: Harry Kane står fortsatt uten scoring denne sesongen, etter å ha kastet bort en gigantisk sjanse mot Everton.
MISBRUKTE GYLDEN MULIGHET: Harry Kane står fortsatt uten scoring denne sesongen, etter å ha kastet bort en gigantisk sjanse mot Everton. Foto: Daniel Hambury (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tottenham kastet bort muligheten til seier.

TOTTENHAM - EVERTON 0-0:

Tottenham og Everton delte poengene på White Hart Lane i en kamp preget av ineffektivitet og sjansesløseri.

Særlig vertene og spissyndling Harry Kane hadde en ellevill scoringsmulighet, men engelskmannen som ikke har fått det til å stemme så langt denne sesongen, greide heller ikke i sesongens fjerde kamp å få hull på byllen.

- For et sjansesløseri vi har vært vitne til i denne kampen. Det er jo et under at vi ikke har fått scoring! kommenterte Jørgen Klem etter en av mange misser.

- Harry Kane må føle seg som en syndebukk etter å ha misset en av de største sjansene vi har sett, fortsatte TV 2-kommentator Klem.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino ville på sin side ikke laste Kane for at det ikke ble mål.

- Jeg er fornøyd med Harry Kane. Han hadde to eller tre store sjanser, men jeg er fornøyd med ham. Han må fortsette å jobbe hardt. Målene vil komme til slutt, sa Pochettino til BBC etter kampen, ifølge NTB.

- Alle spisser går gjennom slike perioder. Jeg stoler på Harry, la han til.

Brant megasjanse
I en ikke altfor hendelsesrik første omgang, var det, som ventet, hjemmelaget som sto for det meste av farligheter.

Etter at begge lag hadde misbrukt hver sin mulighet i åpningskvarteret, fikk Harry Kane en alle tiders mulighet til å åpne sesongens målkonto.

Spissen, som hadde en eventyrlig gjennombruddssesong sist, lurte offsidefella og hadde en hel banehalvdel å boltre seg på alene mot Everton-keeper Tim Howard. Muligens fikk angriperen faktisk for mye tid, da det kunne virke som ubesluttsomheten vant over instinktet i det han nærmet seg mål. Den svake avslutningen ble reddet greit av Howard.

Kunne stjålet poengene
Spurs fortsatte å produsere gode muligheter, og særlig etter pause var det ingen tvil om at hjemmelaget fortjente alle poengene.

Ryan Mason fikk stå helt alene med Howard, men bommet.

Dele Alli hadde sjansen fra spiss vinkel, men klarte ikke å avslutte skikkelig.

Så var det duket for en dobbelsjanse, men hverken Kane eller Nacer Chadli maktet å sette skuddene på mål.

Et kvarter før slutt var Everton på en sjelden visitt foran hjemmelagets mål, men Arouna Koné headet like utenfor stolpen og klarte dermed ikke å sørge for målet som kunne gitt gjestene tre høyst ufortjente poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere