RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bookmaker betaler for Spurs-mål

Sist oppdatert:
Etter én av tidenes mest kontroversielle hendelser, har et engelsk bookmakerfirma nå bestemt seg for å betale penger til de som hadde satset penger på at Pedro Mendes skulle score mot Manchester United.

Tottenham-spillerens skudd var én meter over målstreken, men dommerne så det ikke. Dermed ble London-laget snytt for seieren.

De som hadde satset penger på Mendes som målscorer, får likevel gevinsten sin av bookmakeren William Hill.

- Dette er trolig den mest bisarre hendelsen i Premier Leagues historie, og vi synes at alle som hadde satset på Mendes som målscorer på en eller annen måte, kan føle seg snytt, og har rett til å få pengene de skulle vunnet. Dommeren og linjemannen så tydeligvis ikke hendelsen, og dette skjer bare én av én million ganger, sier en talsmann for William Hill ifølge AFP.

Han innrømmet dog at det bare var en håndfull personer som hadde satt penger på Mendes. De som hadde gjort det, får 20 ganger pengene hvis de hadde han som første målscorer, eller 11 ganger pengene som målscorer en eller annen gang i løpet av kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere